SMAZAT ÚČET

Jakmile tuto možnost potvrdíš, tvůj účet NVIDIA přestane existovat a veškerá data s ním spojená budou smazána.

To zahrnuje přístup k několika programům a službám včetně:
  • Máte-li aktivní členství GeForce NOW, vaše předplatné bude zrušeno (včetně veškerého přístupu k bezplatným i placeným službám). Před smazáním údajů doporučujeme nejprve převést vaše předplatné na nižší verzi prostřednictvím portálu účtu NVIDIA.
  • Jste-li registrováni v programu pro vývojáře NVIDIA, budete z něj odebráni a:
    • přijdete o přístup ke kontejnerům NGC, programům předběžného přístupu a dalším zdrojům, které vyžadují členství v tomto programu,
    • přijdete o možnost reportovat nové chyby nebo zobrazovat stav chyb nareportovaných v minulosti,
    • přijdete o možnost přispívat, komentovat či odpovídat na fóru pro vývojáře, ztratíte veškerou historii a reputaci, kterou jste v minulosti získali,
    • přijdete o možnost účastnit se kurzů Deep Learning Institute (DLI) a zobrazovat certifikáty, které jste získali.


Přeješ si smazat svůj účet?
SMAZAT ÚČET
Obdrželi jsme tvůj požadavek. Požadavek zpracujeme nejpozději do 48 hodin.

Vrátit se na stránku NVIDIA.com >