SLET DIN KONTO

Efter din bekræftelse har du ikke længere en konto med NVIDIA, og alle data med forbindelse til dig vil blive slettet.

Dette omfatter adgang til en række programmer og tjenester, herunder:
  • Hvis du har et aktivt GeForce NOW-medlemskab, annulleres dit abonnement samt adgang til enten gratis eller betalte tjenester. Vi anbefaler, at du først nedgraderer dit abonnement ved at besøge NVIDIA-kontoportalen, før du fortsætter med sletning af data.
  • Hvis du er tilmeldt NVIDIAs udviklerprogram, fjernes du fra programmet og vil ikke længere være i stand til at:
    • Få adgang til NGC-containere, programmer med tidlig adgang og andre ressourcer, der kræver medlemskab af programmet.
    • Indsend nye fejl, eller få adgang til status for tidligere indsendte fejl.
    • Slå op, kommenter eller svar på udviklerfora. Du mister al historik og omdømme, du har opnået.
    • Deltag i kurser fra Deep Learning Institute (DLI), eller få adgang til certifikater, du har gjort dig fortjent til.


Vil du slette din konto?
SLET DIN KONTO
Din anmodning er modtaget. Det kan tage op til 48 timer at behandle denne anmodning.

Tilbage til NVIDIA.com >