GOOGLE ASSISTENT PÅ SHIELD TV

BRUG AF GOOGLE ASSISTENT

Med Google Assistent på SHIELD kan du finde film og serier, starte apps og spil og styre dit smarthjem. Alt det bedste ved Google Home – nu i din stue.

TILGÆNGELIGHED

Google Assistent til SHIELD fås i øjeblikket til følgende sprog

• Amerikansk engelsk
  • Britisk engelsk
  • Canadisk engelsk
  • Australsk engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Spansk
  • Italiensk

Der er planlagt understøttelse til andre lande, men dette er endnu ikke tilgængeligt.

BRUG DIN GOOGLE-ASSISTENT

På SHIELD-fjernbetjeningen:

1. Tryk på knappen Stemmesøgning i en app eller på startskærmen Voice Search
  2. Hold SHIELD-fjernbetjeningen foran dig, og stil et spørgsmål. Dine assistentresultater vises, så snart du er færdig med at tale.
BEMÆRK: Hvis du befinder dig i et rum med megen baggrundsstøj eller andre folk, der taler, skal du, når du er færdig med at tale, straks trykke på Vælg på din SHIELD-fjernbetjening for at indsende stemmesøgningen. Dette vil forhindre stemmeregistreringen i at fortsætte med at lytte.

VISNING AF FLERE RESULTATER

I de fleste tilfælde kan du få flere resultater ved at trykke på OP (UP) på SHIELD-fjernbetjeningen. Søgeresultater fra andre apps vises i denne menu.

HÅNDFRI "OK GOOGLE"

Hvis du har en SHIELD Controller 2017, kan du sige "OK Google" eller "Hey Google" for at starte din anmodning.

Hvis du vil aktivere denne funktion, skal du gå til Indstillinger (Settings)  > Enhedsindstillinger (Device Preferences) > Google Assistent > Aktivér "OK Google"-registrering (Enable “OK Google” Detection)

DET KAN DU GØRE MED GOOGLE ASSISTENT PÅ SHIELD

Se eksemplerne nedenfor for at få mere at vide om nogle af de ting, du kan gøre med Google Assistent på SHIELD TV.

Sluk for tv'et og SHIELD (kræver, at HDMI CEC-styring er aktiveret)

• "Sluk for tv'et" (Turn off the TV)

Søg efter film eller serier

1. Søg efter titel
    • "Vis mig Batman-film" (Show me Batman movies)
    • "Jeg vil gerne se Arrested Development" (I want to watch Arrested Development)
  2. Søg efter instruktør eller skuespiller
    • "Vis mig film, der er instrueret af Steven Spielberg" (Show me movies directed by Steven Spielberg)
    • "Vis mig serier med Chris Pratt" (Show me TV shows with Chris Pratt)
  3. Brug en kombination af søgeord
    • "Vis mig actionfilm med Tom Cruise" (Show me action movies with Tom Cruise)
    • "Vis mig komedier med The Rock" (Show me comedies with The Rock)

Afspil dine yndlingsprogrammer med det samme

Visse apps såsom Netflix, Hulu, YouTube og HBO Now kan automatisk afspille udsendelser.

• "Se Stranger Things på Netflix" (Watch Stranger Things on Netflix)
  • "Afspil kattevideoer på YouTube" (Play cat videos on YouTube)

Start din yndlingsapp

• "Åbn NVIDIA Games" (Open NVIDIA Games)
  • "Start Netflix" (Launch Netflix)

Styr dit smarthjem

Ved at knytte dine smartenheder i hjemmet til Google Assistent kan du styre lys og kontakter ved hjælp af din stemme.

• "Tænd for lyset i stuen" (Turn on the living room lights)
  • "Dæmp belysningen til 50 %" (Dim the lights to 50%)

Planlæg din dag

• "Hvad er mit første møde i dag?" (What's my first meeting today?)
  • "Hvor lang er min transporttur her til morgen" (How long is my commute this morning)

Vis billeder fra din Google Fotos-konto

• "Vis mine billeder fra 2010" (Show me my pictures from 2010)
  • "Vis mine billeder af biler" (Show me my pictures of cars)

Og meget mere

Følg dette link for at se eksempler på, hvad du kan gøre med din Google-assistent

DISSE APPS VISES I SØGERESULTATERNE

Du kan muligvis også se søgeresultater fra apps, du har installeret på dit Android TV. Disse resultater vises i en separat række. Nogle søgeresultater vil være tilgængelige i flere forskellige apps. Når du vælger indholdet, kan du vælge den app, du vil bruge. Du kan tilpasse resultater ved at gå til Indstillinger > Enhedsindstillinger > Google Assistent > Søgbare apps (Settings > Device Preferences > Google Assistant > Searchable apps) og aktivere de apps, du vil se resultater fra.

LAV EN STEMMESØGNING I EN APP

Du kan også bruge stemmesøgning i mange apps. Hvis du starter en stemmesøgning i en app, får du kun søgeresultater fra den pågældende app.

YDERLIGERE HJÆLP OG OPLYSNINGER

Du kan få hjælp til at konfigurere Google Assistent på SHIELD TV ved at gå til http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4554