SÅDAN OVERFØRER DU INDHOLD TIL SHIELD

Fra en pc kan du få adgang til intern og tilknyttet lagringsplads på dit SHIELD TV.

Ved hjælp af et USB type-A til type-A-kabel (ikke inkluderet i æsken) kan du tilslutte din pc direkte til dit SHIELD TV:

1. Aktivér Indstillinger  (Settings )
  2.  > Enhedsindstillinger (Device Preferences)> Lagringsplads (Storage) > Overfør filer til en computer ved hjælp af USB (Transfer files to a computer using USB)
  1. Når du slutter din pc til SHIELD TV, vil du se dit SHIELD TV som tilgængeligt i filadministratoren under "SHIELD Android TV".
BEMÆRK: USB-port 1 kan ikke bruges til ekstern lagringsplads eller eksterne enheder, mens denne funktion er aktiveret.
SHIELD Pro Side View

OVER LOKALT NETVÆRK

Dit SHIELD TV kan blive synligt som en netværksadresserbar enhed.

1. Aktivér Indstillinger (Settings)   > Enhedsindstillinger (Device Preferences)Lagringsplads (Storage) > Overfør filer via lokalt netværk (Transfer files over local network)
  2. På følgende side finder du de oplysninger, der er nødvendige for at logge ind på dit SHIELD TV for at overføre filer til og fra din lagringsplads.