POISTA TILISI

Vahvistuksen jälkeen menetät NVIDIA-tilisi ja kaikki sinua koskevat tiedot poistetaan.

Tämä sisältää käyttöoikeuden eri ohjelmiin ja palveluihin, kuten esimerkiksi seuraavat:
  • Jos sinulla on aktiivinen GeForce NOW -jäsenyys, sen tilauksesi ja muiden ilmaisten tai maksullisten palvelujen käyttöoikeutesi peruutetaan. Suosittelemme, että teet tilauksesi tason laskun ensin NVIDIA-tiliportaalissa, ennen kuin jatkat tietojen poistoa.
  • Jos olet rekisteröitynyt NVIDIA Developer Program -ohjelmaan, sinut poistetaan ohjelmasta, että voi enää tehdä seuraavia toimia:
    • NGC-säilöjen, ennakkokäyttöohjelmien ja muiden ohjelman jäsenyyttä edellyttävien resurssien käyttö.
    • Uusien virheilmoitusten lähetys ja aiemmin lähetettyjen ilmoitusten tilan tarkastelu.
    • Viestin julkaiseminen kehittäjäfoorumeilla ja julkaistujen viestien kommentointi ja niihin vastaaminen. Menetät kaiken mahdollisen historiasi ja saavuttamasi maineen.
    • Deep Learning Institute (DLI) -kursseille osallistuminen ja mahdollisesti ansaitsemiesi kurssitodistusten käyttö.


Haluatko poistaa tilisi?
POISTA TILISI
Pyyntösi on vastaanotettu. Pyyntö käsitellään 48 tunnin sisällä.