TALLENNUSLAITTEEN KYTKEMINEN SHIELDIIN

1. Voit kasvattaa SHIELDin tallennustilan määrää kytkemällä siihen USB-tallennuslaitteen.  Kytketty tallennuslaite yhdistetään automaattisesti siirrettävänä tallennusvälineenä, jota SHIELD voi lukea ja johon se voi kirjoittaa suoraan.  Sovelluksia ja sovellustietoja ei voi asentaa siirrettävään tallennusvälineeseen.  Jos yhdistettyyn tallennuslaitteeseen halutaan asentaa sovelluksia, se on alustettava laitteen tallennustilaksi.
  2. Voit alustaa tallennuslaitteen laitteen tallennustilaksi valitsemalla Asetukset
  3.  > Laite > Tallennustila > [tallennuslaite] > Aseta laitteen tallennustilaksi.  Tallennuslaite alustetaan ja salataan.
  4. SHIELD TV:n kanssa yhteensopivat tiedostojärjestelmät ovat FAT32, exFAT, NTFS ja HFS+.

VERKKOTALLENNUSLAITTEEN LISÄÄMINEN

SHIELD TV -laitteen voi yhdistää myös NAS-verkkotallennuslaitteisiin. Tästä on apua, jos verkossasi on talletettuna suuri määrä mediasisältöä, jota haluat käyttää SHIELD TV:llä (esim. PLEX Media Server).

Voit lisätä NAS-tallennuslaitteen seuraavasti:

1. Valitse Asetukset  > Laite > Tallennustila > Verkkotallennus .
  2. Kaikki verkosta löytyvät tallennusasemat ovat käytettävissä olevina verkkotallennusasemina.
  3. Jos NAS-laitteesi on piilotettu tai ilmoita sijainnistaan, voit valita verkkotallennustilan manuaalisen lisäyksen.