SISÄLLÖN SIIRTÄMINEN SHIELDIIN

Voit käsitellä SHIELD TV:n sisäistä tallennustilaan ja siihen yhdistettyjä tallennusvälineitä PC:n kautta.

Voit kytkeä PC:n suoraan SHIELD TV -laitteeseen USB-kaapelilla (jota ei toimiteta tuotteen mukana), jonka molemmat päät ovat tyyppiä A:

1. Aktivoi tiedonsiirto valitsemalla Asetukset
  2.  > Laite > Tallennustila > Siirrä tiedostoja tietokoneelle USB-yhteydellä
  1. Kun kytket PC:n ja SHIELD TV:n toisiinsa, SHIELD TV tulee näkyviin tietokoneen resurssienhallintaan SHIELD Android TV -asemana.
HUOMAUTUS USB-liitintä 1 ei voi käyttää ulkoisten tallennuslaitteiden tai lisävarusteiden kytkemiseen, kun tämä ominaisuus on käytössä.
SHIELD Pro Side View

PAIKALLISVERKKO

SHIELD TV:n voi asettaa havaittavissa olevaksi verkko-osoitteelliseksi laitteeksi.

1. Valitse Asetukset   > Laite > Tallennustila > Siirrä tiedostoja paikallisverkossa.
  2. Näkyviin tulee sivu, jossa on tarvittavat tiedot SHIELD TV:hen kirjautumiseen tiedostojen siirtämistä varten.