NVIDIA GAMESTREAM

Game Stream

GameStreamin avulla voit käyttää GeForce® GTX -PC:lle asentamiasi suosikkipelejä SHIELD TV:llä tai SHIELD-tabletilla. Voit siirtyä SHIELD-laitteen Steam-sovelluksesta suoraan Steam®-televisiotilaan. Uudistettu NVIDIA GameStream -teknologia nopeuttaa ja sujuvoittaa pelaamista – pelit pyörivät 60 FPS:n nopeudella ja jopa 4K HDR -tarkkuudella.

Lisätietoja GameStreamin käytön aloittamisesta on GameStream-käyttöoppaassamme.

Shield Guide