SLETT KONTOEN DIN

Når du bekrefter, vil du ikke lenger ha en konto hos NVIDIA, og alle data om deg vil bli slettet.

Dette inkluderer tilgang til en rekke programmer og tjenester, inkludert:
  • Hvis du har et aktivt GeForce NOW-medlemskap, avsluttes abonnementet, og du mister tilgang til de kostnadsfrie eller betalte tjenestene. Vi anbefaler at du nedgraderer abonnementet først ved å gå til NVIDIA-kontoportalen før du fortsetter med å slette data.
  • Hvis du er registrert i NVIDIA Developer Program, blir du fjernet fra programmet, og du kan ikke lenger
    • få tilgang til NGC-beholdere, programmer med tidlig tilgang og andre ressurser for medlemmer
    • rapportere feil eller se statusen for tidligere rapporterte feil
    • skrive, kommentere eller svare på innlegg på utviklerforumene få tilbake historikken eller aktiviteten din
    • delta på Deep Learning Institute (DLI)-kurs eller få tilgang til sertifikater du har mottatt


Vil du slette kontoen?
SLETT KONTOEN DIN
Vi har mottatt forespørselen. Det kan ta opptil 48 timer å behandle denne forespørselen.

Gå tilbake til NVIDIA.com >