INNSTILLINGER

BRUKERPROFIL

Logg på NVIDIA-kontoen for å få tilgang til GeForce NOW eller GameStream. Hvis du er pålogget, vises NVIDIA-kontonavnet ditt.

FAKTURERING

Faktureringsinformasjon brukes til å fornye månedlige GeForce NOW abonnementer samt til å kjøpe nye spill på GeForce NOW-tjenesten.

SPERREFUNKSJONER

Aktiver alderstilpasset filtrering for spill som vises i NVIDIA Games.

GEFORCE NOW

Rediger konfigurasjonsinnstillinger for GeForce NOW-server og strømming.

GAMESTREAM-PC

Rediger konfigurasjonsinnstillinger for server- og strømmingskvalitet.

Shield Guide