JE ACCOUNT VERWIJDEREN

Zodra je hebt bevestigd, heb je niet langer een account bij NVIDIA. Ook alle gegevens die verwant zijn aan jou worden verwijderd.

Dit omvat toegang tot een aantal programma's en services, waaronder:
  • Als je een actief GeForce NOW-lidmaatschap hebt, wordt je abonnement geannuleerd, inclusief toegang tot gratis of betaalde services. Wij raden je aan je abonnement eerst te downgraden door naar de NVIDIA-accountportal te gaan voordat je doorgaat met het verwijderen van gegevens.
  • Als je bent geregistreerd bij het NVIDIA Developer-programma, word je uit het programma verwijderd en kun je niet langer het onderstaande doen:
    • Toegang tot NGC-containers, Early Access-Programma's en andere bronnen waarvoor een programmalidmaatschap vereist is.
    • Nieuwe problemen indienen of toegang krijgen tot de status van eerder ingediende fouten.
    • Plaats, reageer of voeg opmerkingen toe op ontwikkelaarsforums. Je verliest alle geschiedenis en de reputatie die je hebt opgedaan.
    • Deelnemen aan DLI-cursussen (Deep Learning Institute) of toegangscertificaten die je mogelijk hebt verdiend.


Wil je je account verwijderen?
JE ACCOUNT VERWIJDEREN
Je aanvraag is ontvangen. Het kan tot 48 uur duren voordat we de aanvraag hebben verwerkt.

Terug naar NVIDIA.com >