NVIDIA GAMESTREAM

Game Stream

Met GameStream heb je op je SHIELD TV of SHIELD-tablet toegang tot al je favoriete games op je door GeForce® GTX aangestuurde pc. Spring direct naar de Steam® Big Picture-modus van de Steam-app op de SHIELD. Dankzij de opnieuw ontworpen NVIDIA GameStream™-technologie is de ervaring sneller en vloeiender, en natuurlijk volledig met gamen bij 60 FPS tot wel 4K HDR.

Zie onze gebruikershandleiding voor GameStream. voor meer informatie over aan de slag gaan met GameStream.