USUŃ SWOJE KONTO

Po zatwierdzeniu Twoje konto NVIDIA przestanie istnieć, a wszelkie powiązane z Tobą dane zostaną wykasowane.

Obejmuje to dostęp do wielu programów i usług, w tym:
  • Jeśli posiadasz aktywne członkostwo w ramach usługi GeForce NOW, Twój plan zostanie anulowany i stracisz dostęp do bezpłatnych oraz płatnych usług. Przed rozpoczęciem procedury usuwania danych zalecamy wcześniejsze obniżenie poziomu subskrypcji za pośrednictwem swojego konta NVIDIA.
  • Jeżeli jesteś zarejestrowana/y w Programie dla twórców oprogramowania NVIDIA, zostaniesz usunięta/y z Programu i nie będzie już możliwe:
    • Uzyskanie dostępu do kontenerów NGC, programów wczesnego dostępu i innych zasobów, które wymagają członkostwa w Programie.
    • Przesyłanie nowych błędów lub uzyskanie dostępu do statusu wcześniej przesłanych.
    • Publikowanie, komentowanie lub odpowiadanie na forach dla twórców oprogramowania. Stracisz całą historię i uzyskany dotychczas poziom reputacji.
    • Uczestniczenie w kursach Deep Learning Institute (DLI) lub uzyskanie dostępu do wcześniej zdobytych certyfikatów.


Chcesz usunąć swoje konto?
USUŃ SWOJE KONTO
Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie. Przetworzenie tego zgłoszenia może nam zająć do 48 godzin.

Powrót do strony NVIDIA.com >