MITT BIBLIOTEK

Raden Mitt bibliotek (My library) innehåller alla spel som för närvarande finns tillgängliga på SHIELD TV.

ALLA SPEL

Du kan spela hela din samling spel på din SHIELD TV. Detta omfattar installerade Android-spel, GeForce NOW-spel och GameStream-spel.

NYA SPEL

Nyligen installerade spel och nyutgivna GeForce NOW-spel visas i det här avsnittet.

ANDROID-SPEL

Hela din samling med installerade Android-spel.

GEFORCE NOW

Alla GeForce NOW-spel som går att strömma från molnet finns här. Detta omfattar kostnadsfria spel som ingår i prenumerationer samt spel som du har köpt.

GAMESTREAM

Varje GameStream-färdigt spel som är kopplat till ditt NVIDIA-konto hittar du här. Om du har flera GameStream-datorer i nätverket visar varje spelikon den dator du kan strömma från.

Shield Guide