SAMSUNG SMARTTHINGS PÅ SHIELD

Tillsammans med Google Assistant integrerar SHIELD TV Samsung SmartThings Hub som en del av sina AI-tjänster för hemmet*.  Genom att fästa en SmartThings Link blir SHIELD en SmartThings Hub med alla funktioner.

SmartThings-funktioner inkluderar:

• Ansluta och styra smarta hemenheter via wifi, Bluetooth, Zigbee eller Z-Wave Plus
  • Konfigurera automatiserade smarta rutiner

SmartThings Link

En SmartThings-länk måste anslutas till SHIELD för att ansluta till Zigbee- eller Z-Wave-enheter.  SmartThings Link-enheter kan köpas direkt från SmartThings på den här länken.

Ställa in SmartThings på SHIELD

För att konfigurera SmartThings på SHIELD behöver du en SmartThings Link och en mobiltelefon som kör iOS eller Android

1. Om du inte redan har en SmartThings Link kan du köpa en från Samsung på den här länken.
  2. Infoga länken SmartThings i SHIELD:s USB-port
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att ladda ner SmartThings till SHIELD TV-appen och för att slutföra installationen.

Ytterligare information

• Läs mer om SmartThings
  • Vanliga frågor om SmartThings och SHIELD
  • SmartThings-kompatibla produkter
Shield Guide