GOOGLE ASSISTENT PÅ SHIELD TV

BRUK AV GOOGLE ASSISTENT

Med Google Assistent på SHIELD kan du finne filmer og TV-programmer, starte apper og spill og styre smarthjemmet ditt. Det er alt du liker med Google Home, men forbedret for stuen din.

TILGJENGELIGHET

Google Assistent for SHIELD er for øyeblikket tilgjengelig for følgende språk

• Engelsk (USA)
  • Engelsk (Storbritannia)
  • Engelsk (Canada)
  • Engelsk (Australia)
  • Fransk
  • Tysk
  • Spansk
  • Italiensk

Ytterligere støtte til andre land er planlagt, men ikke tilgjengelig ennå.

BRUK AV GOOGLE ASSISTENT

På SHIELD-fjernkontrollen:

1. Trykk på en hvilken som helst app eller startskjermen, og slipp Talesøk-knappen Voice Search
  2. Hold SHIELD-fjernkontrollen foran deg og si spørsmålet ditt. Assistentresultatene vises så snart du er ferdig med å snakke.
MERK : Hvis du er i et rom med mye bakgrunnsstøy eller andre som snakker, trykker du på Velg på SHIELD-fjernkontrollen rett etter du er ferdig med å snakke for å sende inn talesøket. Dette vil stoppe talegjenkjenneren fra å fortsette å lytte.

VISE FLERE RESULTATER

I de fleste tilfeller kan du få flere resultater ved å trykke på OPP på SHIELD-fjernkontrollen. Søkeresultater fra andre apper vises i denne menyen.

HÅNDFRI «OK GOOGLE»

Hvis du eier en 2017 SHIELD-kontroller, kan du si «OK Google» eller «Hei Google» for å starte forespørselen din.

Hvis du vil aktivere denne funksjonen, går du til Innstillinger  > Enhetsinnstillinger > Google Assistent > Aktiver «OK Google»-gjenkjenning

DETTE GJØR DU MED GOOGLE ASSISTENT PÅ SHIELD

Sjekk ut eksemplene nedenfor for å finne ut mer om noen av tingene du kan gjøre med Google Assistent på SHIELD TV.

Slå Av TV-en og SHIELD (krever aktivert HDMI og CEC-kontroll)

• "Turn off the TV"

Søk etter filmer eller TV-programmer

1. Søk etter tittel
    • «Vis meg Batman-filmer»
    • «Jeg vil se Arrested Development»
  2. Søk etter regissør eller skuespiller
    • «Vis meg filmer regissert av Steven Spielberg»
    • «Vis meg TV-programmer med Chris Pratt»
  3. Bruk en hvilken som helst kombinasjon av søkeord
    • «Vis meg actionfilmer med Tom Cruise»
    • «Vis meg komedier med The Rock»

Spill dine favorittprogrammer umiddelbart

Noen apper som Netflix, Hulu, YouTube og HBO Now kan begynne å spille av programmer automatisk.

• «Se Stranger Things på Netflix»
  • «Spill av kattevideoer på YouTube»

Start favorittappen din

• «Åpne NVIDIA-spill»
  • «Start Netflix»

Styr smarthjemmet ditt

Ved å koble smarthjemenhetene dine til Google Assistent kan du styre lysene og bryterne dine ved hjelp av stemmen.

• «Slå på stuelysene»
  • «Demp lysene til 50 %»

Planlegg dagen din

• «Hva er mitt første møte i dag?»
  • «Hvor lang blir dagens pendling?»

Vis bilder fra Google Foto-kontoen din

• «Vis meg bildene mine fra 2010»
  • «Vis meg bilder av biler»

Og mer

Følg denne koblingen for å se eksempler på hva du kan gjøre med Google-assistenten din

HVILKE APPER VISES I SØKERESULTATER

Du kan også se søkeresultater fra apper du har installert på Android TV-en. Disse resultatene vises i en egen rad. Enkelte søkeresultater vil være tilgjengelige i noen forskjellige apper. Når du velger innholdet, kan du velge appen du vil bruke. Du kan tilpasse resultatene ved å gå til Innstillinger > Enhetsinnstillinger > Google Assistent > Søkbare apper og aktivere appene du vil se resultater fra.

UTFØRE ET TALESØK I APPEN

Du kan også bruke talesøk i mange apper. Hvis du starter et talesøk i en app, får du bare søkeresultater fra den appen.

EKSTRA HJELP OG INFORMASJON

Hvis du trenger hjelp med å konfigurere Google Assistent på SHIELD TV, kan du gå til http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4554