KJENN SHIELD TV-EN DIN

SHIELD TV Pro

SHIELD TV Pro Top View

Ny trådskisse av SIF
MERK: Hvis du vil justere lysstyrken på SHIELD-lyset, går du til Innstillinger   >  Enhetsinnstillinger > System > LED-lysstyrke
SHIELD TV Pro Side View

USB 3.0 / USB PC-tilkoblingsport

USB 3.0

HDMI 2.0

Ethernet

Strømtilkobling
MERK: Hvis du vil koble SHIELD til PC via USB-kabel, går du til Innstillinger > Enhetsinnstillinger > Lagring > Overfør filer til en datamaskin ved hjelp av USB.
MERK: Hvis «Bruk USB» er aktivert, kan USB-porten ikke lenger brukes til ekstern lagring eller til å koble til andre eksterne enheter.

SHIELD-FJERNKONTROLL

SHIELD-FJERNKONTROLL

Innebygd mikrofon

Av/på-knapp

Innstillinger-knapp
(kan tilpasses i Innstillinger > Enheter og tilbehør > Tilpass innstillinger-knappen)

Navigeringsring (opp, ned, høyre, venstre)

Velg-knapp

Tilbake-knapp

Hjem-knapp

Spol fremover-knapp

Spill av/pause-knapp

Tilbakespolingsknapp

Talesøk-knapp

Øk volum

Reduser volum

Åpne Netflix

SLIK BRUKER DU SHIELD-FJERNKONTROLLEN

Til Handling
Navigere Bruk navigeringsringen (opp, ned, venstre eller høyre)
Velg et element Trykk på Velg-knappen
Gå til forrige skjerm Trykk på Tilbake-knappen
Gå til Startskjermen Trykk på Hjem-knappen
Få tilgang til nylig brukte apper Dobbelttrykk på Hjem-knappen
Få tilgang til alle apper Trykk og hold inne Hjem-knappen
Kringkast og ta opp spill Trykk og hold inne Hjem-knappen (NVIDIA Share må være aktivert)
Få tilgang til Innstillinger Trykk på Innstillinger-knappen eller hold inne Tilbake-knappen (fra startskjermen)
Sett SHIELD i hvilemodus Trykk på Av/på-knappen (TV slår seg av hvis HDMI-CEC eller IR-strømkontroll er aktivert)
Talesøk med Google Assistant Trykk på og slipp Talesøk-knappen og si en kommando. Prøv «Spill av Stranger Things» eller «Hvordan er været?»
Juster volumet Trykk på volum opp- eller volum ned-knappene.
Mute Press +Vol and -Vol together
Spol fremover Trykk på spol fremover-knappen
Spol tilbake Trykk på tilbakespolingsknappen
Spill av eller sett på pause Trykk på spill av/pause-knappen
Sett fjernkontrollen i paringsmodus Trykk og hold inne Hjem + Tilbake-knappen til knappene blinker

SLIK KOBLER DU TIL FJERNKONTROLLEN DIN

SHIELD-fjernkontrollen kommer automatisk paret med Shield TV-en din. Bare trykk på Velg-knappen for å slå den på. Hvis du vil koble en ny fjernkontroll til SHIELD, følger du instruksjonene på http://nvda.co/connect.

MERK: SHIELD-fjernkontrollen slår seg av og på automatisk. Hvis fjernkontrollen ikke reagerer, må du kanskje bytte ut batteriene i fjernkontrollen. Du kan sjekke batterinivået i SHIELD-tilbehør-appen.

INNSTILLINGER-KNAPP SOM KAN TILPASSES

Innstillinger-knappen åpner Innstillinger som standard, men kan tilpasses for å utføre favorittaktivitetene dine. Hvis du vil endre virkemåten til Innstillinger-knappen, går du til Innstillinger > Fjernkontroller og tilbehør > Tilpass Innstillinger-knappen.

FINN SHIELD-FJERNKONTROLLEN

SHIELD-fjernkontrollen har en sporingsfunksjon. Når den er aktivert, vil SHIELD-fjernkontrollen spille av en hørbar melodi. Denne lydsøkeren slutter å spille etter 10 sekunder. Du kan aktivere denne funksjonen på flere måter:

Ekstern sporingsknapp på SHIELD

• Finn sporingsknappen i den ene enden av SHIELD-enheten (over HDMI-inngangen), og trykk for å begynne å spore SHIELD-enheten.

SHIELD TV-mobilapp (iOS/Android)

• Last ned SHIELD TV-appen for enheten din hvis du ikke allerede har gjort det.
  • Trykk på «flere alternativer» i appen (tre prikker øverst til høyre).
  • Trykk på «finn fjernkontrollen min»

Google Home

Viktig merknad: Google Home må være på samme nettverk som SHIELD og bruke den samme Google-kontoen du har logget på SHIELD med.

På en Google Home-enhet sier du «OK Google, finn SHIELD-fjernkontrollen min.»

Amazon Echo-enheter

• Viktig merknad: Du må allerede ha paret Echo-enheten din til SHIELD ved hjelp av Amazon Alexa.
  • På Echo-enheten sier du «Alexa, be SHIELD om å finne fjernkontrollen min.»

Merk: Sporingsfunksjonen vil bare fungere hvis SHIELD-fjernkontrollen er koblet til SHIELD. Vanlige årsaker til at sporingsfunksjonen ikke fungerer:

• Strømmen til SHIELD går tapt (kontroller strømkabeltilkoblingen).
  • Kritisk lavt/tomt batterinivå på fjernkontrollen.
  • Paringen mellom fjernkontrollen og SHIELD går tapt.

Customize Remote Name

• SHIELD-fjernkontrollen kan gis et egendefinert navn. Hvis du vil gi et nytt navn til SHIELD-fjernkontrollen, går du til Fjernkontroller og tilbehør > SHIELD-tilbehør > Aktiv kontroller > Tilbehørsnavn.

Battery Replacement

SHIELD-fjernkontrollen bruker (2) AAA-batterier. Følg disse instruksjonene for å skifte batteriene.

1. Skyv vekk dekselet på baksiden av SHIELD-fjernkontrollen.
    1. Finn nedoverpilen på baksiden av SHIELD-fjernkontrollen.
    2. Trykk inn og ned med tommelen for å skyve bakdekselet av.
  2. Skift batteriene med «+»-terminalen vendt nedover.
  3. Skyv batteriskuffen tilbake i SHIELD-fjernkontrollen til du hører et mykt klikk.

AKTIVERE AUTOMATISKE SYSTEMOPPGRADERINGER

SHIELD kan automatisk laste ned og installere systemoppgraderinger.  Hvis du vil aktivere denne funksjonen, går du til Innstillinger    > Enhetsinnstillinger > Om > Systemoppgradering og slår på «Automatisk oppgradering».  Du kan også angi et tidspunkt for SHIELD til å installere oppgraderingen.

SE ETTER SYSTEMOPPGRADERING

Systemoppgraderinger pushes til SHIELD TV-en direkte fra NVIDIA. Et varselbanner vises øverst på SHIELD TV-startskjermen når en oppgradering er tilgjengelig. Velg «Detaljer» på denne meldingen, og SHIELD-enheten vil automatisk laste ned og installere oppdateringen. Du kan også sjekke etter oppdateringer manuelt ved å gå til Innstillinger    > Enhetsinnstillinger > Om >  Systemoppgradering.