JUSTERING AF SKÆRMTILSTANDE (OPLØSNING, OPDATERINGSHASTIGHED, FARVERUM)

Hvis du vil ændre skærmtilstanden, skal du gå til Indstillinger (Settings)   > Enhedsindstillinger (Device Preferences) > Skærm og lyd (Display & Sound) > Opløsning (Resolution) for at vælge fra en liste over populære skærmtilstande.

Dolby Vision-kompatible tilstande er som standard ikke aktiveret og kan vælges her.

Hvis du ønsker en brugerdefineret skærmtilstand, skal du gå til Indstillinger (Settings)   > Enhedsindstillinger (Device Preferences) > Skærm og lyd (Display & Sound) > Avancerede skærmindstillinger (Advanced display settings) > Brugerdefineret skærmtilstand (Custom display mode) for at se en liste over alle tilgængelige tilstande for skærmen.

BEMÆRK: Hvis du vælger en anden opdateringshastighed end 60 Hz, vil du opleve langsom ydeevne i programmer, der understøtter 60 Hz (startsiden til Android TV, spil og videoer på 60 Hz).