AKTIVÉR DOLBY VISION/HDR10 PÅ SHIELD

Dit SHIELD indstilles automatisk til en HDR10-kompatibel skærmtilstand, når det registreres.

Hvis du ejer en skærm, der er kompatibel med Dolby Vision med 4K-opløsninger med en opdateringshastighed på 60 Hz, skal du aktivere Dolby Vision ved at vælge Indstillinger (Settings)  > Enhedsindstillinger (Device Preferences) > Skærm og lyd (Display & Sound) > Dolby Vision

Hvis du ikke kan aktivere "Dolby Vision", kan det muligvis skyldes dine HDMI-kabler.  Prøv at udskifte dem med kabler af højere kvalitet, og prøv igen.

Hvis dit tv understøtter 4K Dolby Vision med lavere opdateringshastigheder, kan du ændre din skærmtilstand i Indstillinger (Settings)  > Enhedsindstillinger (Device Preferences) > Skærm og lyd (Display & Sound) > Avancerede skærmindstillinger (Advanced display settings) > Brugerdefineret visningstilstand (Custom display mode) og vælge en hvilken som helst tilstand med navnet "Dolby Vision Ready".

ADVARSEL: Hvis du vælger visningstilstande med lavere opdateringshastighed, kan startskærmen og appnavigationen virke langsommere.