INTRODUKTION TIL ANDROID TV

GRUNDLÆGGENDE LAYOUT OG NAVIGATION

Fra startskærmen på Android TV kan du nemt få adgang til film, serier, musik, apps, spil og indstillinger. Hvis du vil hen til startskærmen, skal du trykke på knappen Hjem på SHIELD-fjernbetjeningen eller på SHIELD-controlleren..

Android TV layout

1. Foretrukne apps

Du vælger appsene og rækkefølgen. Hold knappen Vælg inde på en app for at flytte den. For at få adgang til alle dine apps skal du holde knappen Hjem inde eller vælge det røde app-ikon.

2. Afspil næste

Fortsæt, hvor du slap, i serier, film, og spil. Hvis du vil føje indhold til Afspil næste, skal du gå til indholdet og holde knappen Vælg inde.

BEMÆRK: Ikke alle apps understøtter Afspil næste

3. Kanaler

Oplev ny underholdning fra dine yndlingsapps. Du vælger kanalen og rækkefølgen. Gå til venstre på en kanal for at flytte eller fjerne den.

BEMÆRK: Ikke alle apps understøtter kanaler

Søg

Du kan også søge på Android TV ved at gå til toppen af startskærmen og vælge søgeikonet. Du kan også starte stemmesøgning ved at trykke på NVIDIA-knappen på din SHIELD-controller eller ved at trykke på knappen Stemmesøgning på SHIELD-fjernbetjeningen. Læs mere om, hvad du kan søge efter på Android TV.