MATCH BILLEDFREKVENS (BETAVERSION)

Vigtig bemærkning: Dette er en prøvefunktion (betaversion).  Ikke alle apps understøtter denne funktion, og nogle tv'er kan have svært ved at blive indstillet til visse opdateringshastigheder. PLEX og KODI understøtter allerede automatisk matchning af opdateringshastigheder.

Hvis du streamer indhold med en billedfrekvens, der ikke matcher skærmens opdateringshastighed, konverterer SHIELD automatisk indholdet, så det passer til din skærm.

SHIELD indeholder også en prøvefunktion, der matcher din opdateringshastighed med indholdets billedfrekvens.  Sådan bruger du denne funktion:

• Begynd at afspille en video på SHIELD.
  • Tryk på knappen "Indstillinger" for at få indstillingsmenuen frem, og vælg "Match billedfrekvens (betaversion)" (Match frame rate (beta)) i Quest-indstillingerne.

Bemærk: Når afspilningen er stoppet, vender skærmens opdateringshastighed tilbage til den oprindelige indstilling.  Du skal aktivere denne indstilling manuelt, hver gang du vil matche billedfrekvenser.

Valgfrit: Tilpas knappen Indstillinger på din fjernbetjening, så den svarer til billedfrekvensen.  Gå til Indstillinger (Settings)   > Fjernbetjeninger og tilbehør (Remotes & Accessories) > Tilpas knappen Indstillinger (Customize Settings button), og vælg "Match billedfrekvens (betaversion)" (Match frame rate (beta)).

Du kan finde flere oplysninger eller fejlfindingstrin for denne funktion i vores Knowledge Base-artikel om dette emne http://Brian for at oprette en URL her