NVIDIA Share

Det er nemt at dele dit gameplay vha. udsendelse med NVIDIA Share og Twitch.  Med NVIDIA Share kan du gemme og optage video og skærmbilleder, som du kan dele med dine venner.  Del kan endda optage flere minutters gameplay i baggrunden, så du ikke går glip af spændende spiløjeblikke.  NVIDIA Share giver dig også mulighed for at livestreame dit gameplay til Twitch.

BEMÆRK: Funktionen skal være aktiveret før brug.  Gå til Indstillinger > Enhedsindstillinger > System (Settings > Device Preferences > System) for at aktivere "NVIDIA Share" Twitch-streaming kræver, at tofaktorgodkendelse er aktiveret på din Twitch-konto.

MENU TIL NVIDIA SHARE

NVIDIA Share Menu
  1. Start det spil, du vil dele.
  2. På din SHIELD -controller skal du holde knappen Hjemnede.  Dit spil sættes på pause, og delingsmenuen kommer frem:
  3. Vælg Genafspil ( Instant Replay) for at aktivere optagelse af de sidste fem minutter af dit spil.
  4. Tryk på knappen Tilbage (Back)  igen for at vende tilbage til spillet.  Dit spil bliver nu optaget.
  5. Når du er klar til at dele dit spil, skal du holde knappen Hjem   nede for at gå ind i delingsmenuen igen.  Hvis du denne gang vælger muligheden Automatisk optagelse (Auto Record), åbnes mulighederne Gem (Save), Gem og del (Save and share) og Stop din optagelse (Stop your recording).
  6. Du kan også bruge muligheden Optag (Record), hvis du vil optage mere end blot de sidste fem minutters spil.
  7. Du kan til enhver tid tage et skærmbillede af handlingen ved at vælge Skærmbillede (Screenshot) for at gemme et skærmbillede på din enhed.

Alle videoer og skærmbilleder gemmes som standard i appen "Billeder og videoer" (Photos and Videos).

SEND TIL TWITCH

1. Start det spil, du vil udsende.
  2. På din fjernbetjening skal du holde knappen Hjem   nede.  Dit spil sættes på pause, og delingsmenuen kommer frem:
  3. Vælg Udsend (Broadcast) i menuen for at begynde at streame til Twitch.  Hvis du ikke allerede er logget ind med dine Twitch-kontooplysninger, bliver du bedt om at gøre det her.

INDSTILLINGER FOR DELINGSMENU

1. I den øverste række i menuen Del (Share) giver knappen til delingsindstillinger    dig mulighed for at ændre en række indstillinger for at optimere din delingsoplevelse.
    1. Twitch-indstillinger – Skift indstillinger, der er specifikke for Twitch-udsendelse.
    2. Skift kvalitet – Justerer videokvaliteten af optaget indhold.
    3. Genafspil sidste – Juster varigheden på genafspilningen til op til 20 minutters spilletid.
    4. Status – Slå de viste oplysninger på HUD til eller fra, mens du optager, hvilket omfatter status for mikrofon, optagelsesikon, videoopløsning, billedfrekvens og bithastighed.
    5. Varighed af automatisk optagelse – Den maksimalt tilladte længde på optagelsen ved automatisk optagelse af spil.
    6. Lydstyrke for mikrofon – Flyt skyderen for at justere lydstyrken på mikrofonen.
    7. Juster layout – Tilpas den brugergrænseflade, der vises på skærmen, når der udsendes.