PLEX-KLIENT OG PLEX MEDIA SERVER

PLEX

PLEX er den mest populære tilgængelige medieserver.  Med PLEX på SHIELD TV kan brugerne hoste og få adgang til deres egne medier (film, musik, billeder) fra stort set et hvilket som helst sted, hvor der er en tilgængelig internetforbindelse.  Følg dette link for at få mere at vide om PLEX og PLEX Media Server.

SHIELD TV leveres med både PLEX-klient og PLEX Media Server forudinstalleret.

PLEX-KLIENT

Med PLEX-klienten kan du få adgang til indhold fra enhver eksisterende PLEX-medieserver, uanset om den kører på en pc, en selvstændig NAS med PLEX Media Server aktiveret eller på dit NVIDIA SHIELD TV.

Konfigurer PLEX-klienten på SHIELD

1. I en webbrowser skal du gå til https://www.plex.tv/link
  2. Start PLEX-appen på dit SHIELD TV
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre tilknytningen
  4. I klientindstillingerne skal du angive den PLEX-server, du vil have adgang til dine medier fra

PLEX MEDIA SERVER

PLEX Media Server på SHIELD TV understøtter de fleste avancerede PLEX-serverfunktioner på streamingenheder med lav strømkapacitet (<10 W).

Avancerede PLEX-serverfunktioner omfatter:

• Transkodning af A/V-hardware i realtid
  • Læsning/skrivning af medier på en lang række løsninger, herunder
    • USB-tilsluttede drev
    • NAS (Network Accessible Storage)
    • SHIELD-lagringsplads på enheden
  • Streaming af live-tv*
  • Optag og stream lokale udsendelser til tilsluttet lagringsplads eller netværkslagringsplads*
  • Automatisk sikkerhedskopiering af billeder og film fra iOS- og Android-drevne mobilenheder**

Konfigurer Plex Media Server på SHIELD

1. Følg vejledningen for at konfigurere PLEX-klienten på SHIELD, og sørg for at markere indstillingen "Aktivér Plex Media Server" (Enable Plex Media Server)
  2. Når klienten er konfigureret, skal du åbne Plex-webappen fra en pc, telefon eller tablet (http://app.plex.tv).  Bemærk: Enheden skal være på samme netværk som dit SHIELD.
  3. Under servere skal du se efter den nyeste tilgængelige SHIELD Android TV-server
  4. I webbrowseren skal du følge vejledningen for at gennemføre opsætningen

Du kan finde flere oplysninger om PLEX Media Server på SHIELD via dette link