FJERNBETJENINGSAPP TIL SHIELD TV

NVIDIA SHIELD TV-appen giver dig mulighed for at styre dit SHIELD TV, åbne apps og logge endnu hurtigere på dine foretrukne GeForce NOW-spil på SHIELD.

Appen giver dig øjeblikkelig adgang til en virtuel mus og et virtuelt tastatur, som gør det let for dig at indtaste dit brugernavn og din adgangskode til spiltjenester.

FUNKTIONER

Kontrolelementer til GeForce NOW

• Touchpad til virtuel mus
  • Virtuelt tastatur (amerikansk engelsk)

Kontrolelementer til SHIELD TV-fjernbetjening

• Appstarter: Tryk på appbanneret for straks at åbne appen på dit SHIELD TV
  • D-Pad-navigation (op/ned/højre/venstre) og Vælg
  • Android-knapper (Tilbage, Start, Hjem)
  • Medieafspilning (Afspil, Pause, Spol frem, Spol tilbage)
  • Lydstyrkeindstilling

OPSÆTNINGSVEJLEDNING

1. Installer SHIELD TV-appen på din Android- eller iOS-enhed
  2. Tilslut telefonen til det samme netværk som dit SHIELD TV
  3. Start SHIELD TV-appen, og vælg dit SHIELD under fundne enheder
  4. Par enheden med SHIELD TV ved at indtaste den 6-cifrede kode, der vises på tv'et