TILFØJ BLUETOOTH-TILBEHØR

Du kan bruge Bluetooth-tilbehør, f.eks. trådløst tastatur, mus eller spilcontroller, med dit SHIELD TV.

Sådan tilføjer du Bluetooth-tilbehør:

1. Vælg Indstillinger (Settings)  på SHIELD TV-skærmen.
  2. Under Fjernbetjening og tilbehør (Remote & accessories) skal du vælge Tilføj tilbehør (Add accessory)  . Dit SHIELD TV søger efter Bluetooth-tilbehør, der er inden for rækkevidde.
  3. Sæt tilbehøret i tilslutningstilstand.
  4. Du kan se dit tilbehør på tv-skærmen. Vælg dit tilbehør.
  5. SHIELD TV'et opretter forbindelse til dit tilbehør.

PROBLEMER MED AT TILFØJE BLUETOOTH-TILBEHØR

Prøv disse fejlfindingstrin, hvis dit Bluetooth-tilbehør ikke kan tilsluttes.