AI-OPSKALERING

SHIELD leverer AI-drevet opskalering, der på intelligent vis kan skalere video med lavere opløsning til tv'ets oprindelige opløsning.  Med denne nye funktion vil HD-film på Netflix eller Prime Video se flottere ud på din 4K-skærm.

Som standard er "Forbedret" opskalering aktiveret på SHIELD.  Hvis du vil aktivere "AI-forbedret" opskalering, skal du gå til Indstillinger (Settings)    > AI-opskalering (AI upscaling) og vælge "AI-forbedret" (AI-Enhanced).

Detaljeforbedring er kun en mulighed med "AI-forbedret" og kan tilpasses ud fra dine egne præferencer.  En demotilstand med side-ved-side-visning kan sammenligne "Standard" (Basic) med AI-opskalering.

Resolution Upscaling
BEMÆRK: AI -opskalering er ikke tilgængelig for følgende typer indhold:
  • Videoopløsning, der er mindre end 480p
  • Videobilledfrekvens, der er højere end 30 Hz
  • Farverummet for videoindhold er RGB, HDR eller Dolby Vision

AI-forbedret opskalering vil gå tilbage til "Forbedret" i disse tilfælde