OPSÆTNING AF AVR/SURROUNDLYD

SHIELD TV understøtter Dolby Digital (AC3), Dolby Digital Plus (E-AC3), Dolby ATMOS, Dolby TrueHD, DTS:X og DTS Core Audio Streams via HDMI. Dolby-lyd kan afkodes/konverteres til det bedste tilgængelige format til din hjemmebiograf.  DTS-lyd konverteres ikke og overføres direkte til HDMI-udgangen.

Hvis du vil have surroundsound skal du bruge en AV-modtager eller et tv, der kan afkode disse lydstreams.

BEMÆRK: Hvis din modtager eller dit HDMI-tv ikke kan afkode streams, kommer der muligvis ingen lyd.
BEMÆRK: Sørg for, at modtageren er opdateret med den nyeste firmware. I visse tilfælde kan dette løse problemer med kompatibilitet eller lyd/video.

(I) Anbefalet opsætning: SHIELD AVR TV

1. Slut dit SHIELD TV til en modtager med et HDMI-kabel.
  2. Sæt et andet HDMI-kabel fra modtagerens HDMI OUT-port til tv'et.
SHIELD AVR TV
BEMÆRK: Hvis du har et 4K- eller HDR-tv, skal du tilslutte HDMI 2.0-kompatible kabler mellem både SHIELD og AVR og mellem AVR og skærm. Din AVR skal også være kompatibel med HDMI 2.0-signal (HDCP 2.2).

(II)  Soundbar eller ældre AVR: SHIELD TV AVR

ADVARSEL: Denne konfiguration bør kun bruges, hvis din soundbar eller AVR ikke understøtter 4K, HDR eller Dolby Vision. Din soundbar skal understøtte Dolby Digital
  1. Slut dit SHIELD TV til et tv med et HDMI-kabel.
  2. Slut tv'et til modtageren ved hjælp af Optical SPDIF eller HDMI Audio Return Channel (HDMI-ARC)
  3. Under Indstillinger (Settings)  > Enhedsindstillinger (Device Preferences) > Skærm og lyd (Display & Sound) > Avancerede lydindstillinger (Advanced sound settings) > Tilgængelige formater (Available formats) skal du vælge Manuel (Manual) og deaktivere alle Dolby-formater undtagen AC3.
SHIELD TV  AVR

GØR DET MULIGT FOR SHIELD AT TÆNDE OG SLUKKE DIT TV/DIN AVR

SHIELD kan styre strømforbruget på dit tv/din AVR ved hjælp af HDMI-CEC.  Gå til Skærm og lyd (Display & Sound) Strømstyring (Power control) for at tilpasse, hvordan SHIELD styrer dit tv/din AVR.

Hvis dit tv/din AVR ikke understøtter HDMI-CEC, kan du konfigurere SHIELD-fjernbetjeningen til at sende infrarøde kommandoer til dine enheder fra denne menu.

BEMÆRK: De fleste tv'er har deaktiveret HDMI-CEC "sluk for tv'et" (turn TV off) i menuen med tv-indstillinger. HDMI-CEC ("One Touch Play" og "TV off") skal være aktiveret i indstillingerne for tv'et. Søg efter tv-producentens navn og HDMI-CEC for at finde ud af, hvad de kalder det, og hvordan du aktiverer det.