CHROMECAST 4K

Dit SHIELD TV kan også bruge Chromecast-teknologi til at streame dine underholdningsmedier fra din telefon, tablet eller bærbare pc direkte til den store skærm. Både iOS- og Android-enheder understøtter Google Cast.

CAST TIL SHIELD

1. Sørg for, at din castingkilde (smartphone, tablet, bærbar pc osv.) og dit SHIELD TV er tilsluttet samme netværk.
  2. Åbn en Google Cast-kompatibel app som f.eks. YouTube på din kildeenhed.
  3. Tryk eller klik på Cast-ikonet.
  4. Vælg det Android-tv, du gerne vil streame til. I dette tilfælde skal du vælge "SHIELD".
  5. Tryk på Afspil på din telefon eller tablet. Indholdet burde starte på dit Android-tv, og Cast-ikonet på din enhed bliver udfyldt.

Understøttede apps varierer fra land til land. Du kan finde flere oplysninger om tilgængelige apps i dit land på g.co/castapps.

DUPLIKERET STREAM TIL SHIELD

SHIELD TV understøtter også duplikeret streaming fra udvalgte Android-enheder. Hvis du læse mere om, hvilke enheder der understøttes, og hvis du vil have vejledning i, hvordan du duplikerer din skærm til SHIELD TV, skal du gå til https://support.google.com/googlecast/answer/6104896.