SÅDAN TILSLUTTER DU LAGRINGSPLADS TIL DIT SHIELD

Du kan tilslutte ekstra microSD-lagringsplads til dit SHIELD.  Tilsluttet lagringsplads tilsluttes automatisk som "flytbar lagringsplads", og SHIELD kan læse og skrive direkte til lagringsenheden.  Apps og appdata kan ikke installeres på "flytbar lagringsplads".  Hvis du vil øge lagringspladsen til installation af apps, skal tilsluttet lagringsplads formateres som "enhedslagring".

Hvis du vil formatere din lagringsenhed til "enhedslagring", skal du vælge Indstillinger (Settings)   > Enhedsindstillinger (Device Preferences) > Lagringsplads (Storage) > [Lagringsenhed] (Storage device) > Konfigurer som enhedslagring (Set up as device storage).  Dette vil formatere og kryptere din lagringsenhed.

SHIELD TV er kompatibelt med filsystemerne FAT32, exFAT, NTFS og HFS+.

SÅDAN TILFØJER DU NETVÆRKSLAGRINGSPLADS

SHIELD TV-enheden kan tilføje NAS-enheder (Network Addressable Storage). Dette kan være nyttigt, hvis du har en stor mængde personlige medier delt på et netværk, du gerne vil have adgang til på dit SHIELD TV (f.eks. PLEX Media Server)

Sådan tilføjer du en NAS:

1. Vælg Indstillinger (Settings)   > Enhedsindstillinger (Device Preferences) Lagringsplads (Storage) > Netværkslagringsplads (Network storage) .
  2. Alle netværkssynlige drev vil blive placeret under "Tilgængelig netværkslagringsplads".
  3. Hvis din NAS er skjult eller ikke sender, kan du vælge "Tilføj netværkslagringsplads manuelt"."manually add a network storage."