TEKOÄLYÄ HYÖDYNTÄVÄ KUVANPARANNUS

SHIELD sisältää tehokkaan tekoälyä hyödyntävän kuvanparannustekniikan, joka parantaa älykkäästi alemman resoluution videoiden kuvaa TV:n oman resoluution tasolle.  Tämän uuden ominaisuuden ansiosta Netflixin tai Prime Videon HD-elokuvat näyttävät tavallista tarkemmilta 4K-kuvaruudullasi.

Oletusarvoisesti SHIELD-laitteessa on käytössä normaalisti tehostettu kuvanparannus.  Jos haluat ottaa tekoälyä hyödyntävän kuvanparannuksen käyttöön, valitse Asetukset   > Tekoälyä hyödyntävä kuvanskaalaus ja valitse Tekoälyllä tehostettu.

Yksityiskohtien parannus on käytössä vain tekoälytehostusta käytettäessä. Voit mukauttaa sitä omien mieltymystesi mukaan.  Voit verrata perustason kuvanparannusta tekoälyä hyödyntävään kuvanparannukseen demossa, jossa niiden vaikutus näytetään vierekkäin.

TEKOÄLYÄ HYÖDYNTÄVÄ KUVANPARANNUS
HUOMAUTUS: Tekoälyä hyödyntävä kuvanskaalaus ei ole käytettävissä seuraavantyyppisille sisällöille:
  • Videot, joiden tarkkuus on alle 480p.
  • Videot, joiden freiminopeus on suurempi kuin 30 Hz.
  • Videosisältö, jonka väritila on RGB, HDR tai Dolby Vision.

Tällaisen sisällön toiston ajaksi tekoälyä hyödyntävä kuvanparannus palautetaan perustasolle.