BLUETOOTH-LISÄLAITTEIDEN LISÄÄMINEN

Voit käyttää SHIELD TV:n kanssa Bluetooth-lisälaitteita, kuten langatonta näppäimistöä, hiirtä tai peliohjainta.

Voit lisätä Bluetooth-lisälaitteen seuraavasti:

1. Valitse SHIELD TV -näkymässä Asetukset  .
  2. Valitse Kaukosäädin ja lisälaitteet -kohdasta Lisää lisälaite  .SHIELD TV etsii kantamalla olevat Bluetooth-lisälaitteet.
  3. Aseta lisälaite yhteystilaan.
  4. Lisälaiteluettelo tulee näkyviin television kuvaruudulle.Valitse lisälaite.
  5. SHIELD TV muodostaa yhteyden lisälaitteeseen.

BLUETOOTH-LISÄLAITTEEN LISÄÄMISONGELMAT

Kokeile tarvittaessa seuraavia vianmääritysohjeita: Bluetooth-lisälaitteen yhdistäminen ei onnistu.