KÄYTÖN ALOITTAMINEN

EDELLYTYKSET

SHIELD TV:n käytön aloittamiseen tarvitaan seuraavat:

1. TV tai näyttö, jossa on HDMI-liitäntä (HDCP-yhteensopiva)
  2. Nopean tiedonsiirron HDMI 2.0 -kaapeli
  3. Wi-Fi- tai Ethernet-pohjainen Internet-yhteys
  4. Google-tili

ALKUASETUKSET

Kytke SHIELD TV Pro ja yhdistä kaukosäädin seuraavasti:

1. Kytke SHIELD TV televisioosi nopeaa tiedonsiirtoa tukevalla HDMI 2.0 -kaapelilla.
    • Varmista, että televisio tai näyttö on pois päältä, ja kytke HDMI-kaapelin toinen pää SHIELD TV:n takana olevaan HDMI-liitäntään.Kytke kaapelin toinen pää television tai virittimen HDMI-liitäntään.
  2. Kytke SHIELD TV:n virtajohto virtapistokkeeseen.
    • Kytke virtajohdon toinen pää SHIELD TV:n takana olevaan virtaliitäntään ja toinen pää pistokkeeseen.SHIELD TV kytkeytyy automaattisesti päälle, kun kytket virtajohdon. Vihreä merkkivalo syttyy, kun virta on kytketty.Kun et käytä laitetta, se siirtyy automaattisesti lepotilaan.
  3. VALINNAINEN VAIHE: yhdistä SHIELD TV Ethernet-verkkoon. Jos et käytä Ethernet-yhteyttä, voit muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon myöhemmin.
  4. Kytke televisio päälle ja valitse HDMI-tulo, johon SHIELD TV on kytketty.
    • Voit tarkistaa HDMI-tulon numeron television tai näytön liitännästä.
    • Kirjaudu Google-tilillesi ja muodosta Wi-Fi-yhteys (jos tarpeen) näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

SHIELD-KAUKOSÄÄTIMEN YHDISTÄMINEN

SHIELD-kaukosäädin on määritetty automaattisesti laitepariksi SHIELD TV:si kanssa. Voit aloittaa käytön painamalla valintapainiketta.

WI-FI-YHTEYDEN MUODOSTUSVINKKEJÄ

Jos verkko edellyttää tunnistautumista (kirjautumissivu tulee näkyviin), SHIELD TV avaa tunnistautumissivun, jotta voit kirjautua sisään verkkoon.

Kokeile seuraavia vianmääritysvinkkejä, jos laitteesi ei muodosta Wi-Fi-yhteyttä.

ÄÄNENVOIMAKKUUDEN SÄÄDÖN MÄÄRITTÄMINEN SHIELD-KAUKOSÄÄTIMEEN

Voit käyttää SHIELD-kaukosäädintä myös television/virittimen ohjaamiseen infrapunayhteydellä.  Voit määrittää infrapunaohjauksen tai äänenvoimakkuuden CEC-säätöä varten valitsemalla Asetukset  Laite > Näyttö ja ääni > Äänenvoimakkuuden säätö.

Käytettävissä on seuraavat äänenvoimakkuden säädön asetukset:

• HDMI-CEC (suositusasetus, jos televisio tai viritin tukee sitä)
  • Infrapuna (kaukosäädin on suunnattava televisiota tai viritintä kohti)