OPSÆTNING AF 4K HDR/DOLBY VISION-SKÆRM

Dit SHIELD TV understøtter indhold med 4K Ultra HD-opløsning (3840 x 2160p) med HDR10 eller Dolby Vision fra mange forskellige apps.

For at sikre, at dit SHIELD TV er optimeret til 4K-videooutput, skal du holde enheden opdateret med den nyeste systemsoftware.

Hvis du vil se 4K-indhold på SHIELD TV, kræver det en 4K-skærm med understøttelse af HDMI 2.0 og HDCP 2.2. Sørg for, at dit SHIELD TV er tilsluttet en HDMI-indgang, der understøtter HDCP 2.2. Se brugervejledningen til din 4K-skærm for at finde ud af, hvilken HDMI-port dit SHIELD TV skal tilsluttes for at se 4K-indhold.

Overvej at bruge HDMI-UHD-porten til 4K-understøttelse. På visse fjernsyn er UHD-indgang som standard deaktiveret under tv'ets indstillinger, så sørg for, at UHD er aktiveret i dit fjernsyns indstillinger for denne indgang.