ANDROID TV:N ESITTELY

PERUSASETTELU JA SIIRTYMINEN

Android TV -aloitusnäytöstä pääset siirtymään helposti elokuviin, TV-ohjelmiin, musiikkiin, sovelluksiin, peleihin tai asetuksiin.Voit siirtyä aloitusnäkymään milloin tahansa painamalla SHIELD-kaukosäätimen tai SHIELD-ohjaimen aloitusnäkymäpainiketta.

Android TV layout

1. Suosikkisovellukset

Voit valita näytettävät sovellukset ja niiden järjestyksen itse. Kun haluat siirtää sovellusta, pidä valintapainiketta painettuna, kun sovellus valittuna. Kun haluat tarkastella kaikkia sovelluksiasi, pidä aloitusnäkymäpainiketta painettuna tai valitse punainen sovelluskuvake.

2. Play Next -kanava

Tästä voit jatkaa TV-ohjelmaa, elokuvaa tai peliä siitä, mihin viimeksi jäit. Voit lisätä sisältöä Play Next -kanavalle siirtymällä sisällön kohdalle ja pitämällä valintapainiketta painettuna.

HUOMAUTUS: kaikki sovellukset eivät tue Play Next -kanavaa.

3. Kanavarivit

Tästä näet suosikkisovellusten uuden sisällön. Voit valita itse kanavat ja niiden järjestyksen. Voit siirtää kanavaa tai poistaa sen siirtymällä vasemmalle, kun kanava on valittuna.

HUOMAUTUS: kaikki sovellukset eivät tue kanavariville lisäämistä.

Haku

Voit hakea sisältöä Android TV:ssä siirtymällä aloitusnäkymän yläosaan ja valitsemalla hakukuvakkeen.Voit myös aloittaa äänihaun milloin tahansa painamalla SHIELD-ohjaimesi NVIDIA-painiketta tai SHIELD-kaukosäätimen äänihakupainiketta.Lue lisää siitä, mitä voit hakea Android TV:stä.