NVIDIA Share

Voit jakaa pelikuvaasi muille helposti NVIDIA Share- ja Twitch-lähetyksinä.  NVIDIA Sharen avulla voit tallentaa videokuvaa ja näyttökuvia jaettavaksi kavereillesi.  Share voi tallentaa useita minuutteja pelikuvaa taustalla, joten et joudu keskeyttämään jännittäviä pelihetkiä.  Lisäksi voit NVIDIA Sharen avulla striimata pelaamisesi Twitchiin.

HUOMAUTUS:  Tämä ominaisuus on otettava käyttöön, jotta voit käyttää sitä.  Ota NVIDIA Share käyttöön valitsemalla  Asetukset > Laite > Järjestelmä. Twitch-striimaus edellyttää, että olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön Twitch-tililläsi.

NVIDIA SHARE -VALIKKO

NVIDIA Share Menu
  1. Käynnistä peli, jonka pelikuvaa haluat jakaa.
  2. Pidä SHIELD-ohjaimen aloitusnäkymäpainiketta   painettuna.  Peli pysähtyy ja jakamisvalikko tulee näkyviin:
  3. Valitsemalla pikauusintavaihtoehdon (Instant Replay) voit käynnistää toiminnon, joka pitää viimeksi kuluneet 5 minuuttia pelistäsi tallennettuna.
  4. Palaa takaisin peliin painamalla paluupainiketta   .  Pelikuvasi tallennus on nyt käynnissä.
  5. Kun olet valmis jakamaan pelikuvaasi, avaa jakamisvalikko uudelleen pitämällä aloitusnäkymäpainiketta   painettuna.  Kun valitset pikatallennusvaihtoehdon tällä kertaa, näkyviin tulee vaihtoehdo, joilla voit tallentaa videotallenteen, tallentaa ja jakaa sen tai lopettaa tallennuksen.
  6. Jos haluat tallentaa pelikuvaa pidempään kuin viiden minuutin ajan, käytä tallennusvaihtoehtoa (Record).
  7. Voit ottaa näyttökuvan pelistä milloin tahansa valitsemalla näyttökuvavaihtoehdon (Screenshot).

Kaikki videot ja näyttökuvat tallennetaan oletusarvoisesti Valokuvat ja videot -sovellukseen.

LÄHETYS TWITCHIIN

1. Käynnistä peli, jonka pelikuvaa haluat lähettää.
  2. Pidä ohjaimen aloitusnäkymäpainiketta   painettuna.  Peli pysähtyy ja jakamisvalikko tulee näkyviin:
  3. Aloita striimaus Twitchiin valitsemalla valikosta lähetysvaihtoehto ( Broadcast). Jos et ole kirjautunut sisään Twitch-tilillesi, näkyviin tulee kirjautumiskehote.

JAKOVALIKON ASETUKSET

1. Jakovalikon ylärivillä olevan jakoasetuspainiketta      käyttämällä voit muuttaa erilaisia jakamiskokemuksen optimoivia asetuksia.
    1. Twitch-asetukset – voit muuttaa Twitch-lähetyksiin liittyviä asetuksia.
    2. Muuta laatua – voit säätää tallennettavan sisällön videotallenteen laatua.
    3. Pikauusinnan kesto – voit asettaa pikauusinnan tallentamaan jopa 20 edellistä minuuttia pelaamisesta.
    4. Tila – voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tallennuksen aikaisen peittokuvan, jossa näkyy mikrofonin ON/OFF-tila, tallennuskuvake sekä videon tarkkuus, freiminopeus ja bittinopeus.
    5. Automaattitallennuksen kesto – voit määrittää pelaamisen automaattitallennuksen enimmäistallennusajan.
    6. Mikrofonin äänenvoimakkuus – voit säätää mikrofonin äänenvoimakkuutta liukusäätimen avulla.
    7. Säädä asettelua – voit mukauttaa pelikuvan lähetyksen aikana näytettävän ruudun käyttöliittymää.