SHIELD TV:N KAUKOSÄÄDINSOVELLUS

NVIDIA SHIELD TV -sovelluksella voit ohjata SHIELD TV -laitetta, käynnistää sovelluksia ja kirjautua SHIELDin GeForce NOW -suosikkipeleihisi nopeasti.

Sovelluksessa voit käyttää kätevästi virtuaalista hiirtä ja näppäimistöä käyttäjänimesi ja salasanasi syöttämiseen pelipalveluihin.

OMINAISUUDET

GeForce NOW -ohjaimet

• Virtuaalinen hiiren kosketuslevy
  • Virtuaalinäppäimistö (Englanti/USA)

SHIELD TV:n kaukosäädintoiminnot

• Sovelluksen käynnistin: voit käynnistää sovelluksen SHIELD TV:ssä napauttamalla sovelluksen banneria
  • Ristikko-ohjainsiirtyminen (ylös, alas, oikealla ja vasemmalle) ja valintapainike
  • Android-painikkeet (paluu, aloitus ja aloitusnäkymä)
  • Mediatoisto (toiston käynnistys/pysäytys ja eteen-/taaksekelaus)
  • Äänenvoimakkuuden säätö

ASENNUSOHJEET

1. Asenna SHIELD TV -sovellus Android- tai iOS-laitteeseen.
  2. Yhdistä mobiililaite samaan verkkoon kuin SHIELD TV.
  3. Käynnistä SHIELD TV -sovellus ja valitse SHIELD-laite havaituista laitteista.
  4. Määritä laitteesi ja SHIELD TV laitepariksi syöttämällä televisiossa näky 6 merkin pituinen koodi.