AV-SYNKRONOINTI

AV-viritintä ja HDMI-kytkentää käytettäessä äänet saattavat kuulua jäljessä kuvasta.Yritä kalibroida äänet ja kuva ensisijaisesti virttimen AV-synkronointiasetuksia käyttämällä.Mikäli se ei onnistu, kalibroi äänten viive valitsemalla Asetukset   > Laite > Näyttö ja ääni > Lisäasetukset > Äänen ja videon synkronointi ja käyttämällä AV-synkronoinnin liukusäädintä.  AV-synkronoinnin liukusäätimellä voit synkronoida äänet ja kuvan määrittämällä äänisignaalin lähetettäväksi enintään yhden sekunnin (10 ms:n säätövälillä) kuvasignaalia myöhemmin.

Huomaa, että tämä työkalu toimii vain, kun SHIELD on kytketty AV-virittimeen HDMI-kaapelilla (eli sekä ääni että kuva välitetään HDMI-liitännän kautta). Työkalua ei pidä käyttää, jos kuuntelet ääniä SHIELD-ohjaimeen/-kaukosäätimeen tai Bluetooth-äänilaitteeseen kytkettyjen kuulokkeiden kautta.

Jos kuva on jäljessä äänistä (eli äänet kuuluvat ennen niihin liittyvän kuvan näkymistä), aseta ääniviive AV-virittimen asetuksista.

OVERSCAN-KORJAUKSEN SÄÄTÖ

Televisioissa, joissa ei ole omia overscan-korjausasetuksia, voit säätää kuvan koon kuvaruutuun tämän asetuksen avulla.

Voit muuttaa television tai näytön kuvan kokoa valitsemalla Asetukset   > Laite > Näyttö ja ääni Lisäasetukset > Overscan-säätö. Voit maksimoida television kuvaruudulla näkyvän kuvan säätämällä kuvaa painamalla kaukosäätimen navigointirengasta ylös ja alas. Jättämällä vihreät kolmiot näkyviin varmistat, ettei kuvasta leikkaudu pois mitään.