CHROMECAST 4K

SHIELD TV tukee myös Chromecast-teknologian käyttämistä puhelimen, tabletin tai kannettavan viihdesisällön lähettämiseen suoraan isolle kuvaruudulle.Google Cast toimii sekä iOS- että Android-laitteilla.

SISÄLLÖN VÄLITTÄMINEN SHIELDIIN

1. Varmista, että lähetyslähde (älypuhelin, tabletti, kannettava jne.) ja SHIELD TV on yhdistetty samaan verkkoon.
  2. Avaa lähdelaitteessa Google Cast -yhteensopiva sovellus, kuten YouTube.
  3. Napauta tai klikkaa lähetyskuvaketta (Cast).
  4. Valitse Android TV, johon haluat välittää sisällön.Valitse tässä tapauksessa SHIELD.
  5. Aloita toisto puhelimessa tai tabletissa.Sisällön toiston pitäisi alkaa Android TV:ssä ja laitteen lähetyskuvakkeen pitäisi näkyä täytettynä.

Tuetut sovellukset vaihtelevat maittain.Lisätietoja omassa maassasi käytettävissä olevista sovelluksista saat osoitteesta g.co/castapps.

SISÄLLÖN VÄLITYS SHIELDIIN PEILAAMALLA

SHIELD TV tukee myös sisällön välitystä peilaamalla (Mirror Casting) tietyistä Android-laitteista.Lisätietoja tuetuista laitteista ja peilaustoistosta SHIELD TV:hen on osoitteessa https://support.google.com/googlecast/answer/6104896.