SHIELD TV:N OSAT

SHIELD TV

Uusi SIF-rakenne

Ethernet

Virtaliitäntä

Kaukosäätimen paikannin

HDMI

MicroSD-korttipaikka

SHIELD-KAUKOSÄÄDIN

Sisäänrakennettu mikrofoni

Virtapainike

Asetuspainike
(mukautettavissa valitsemalla Asetukset > Laitteet ja lisälaitteet > Mukauta asetuspainiketta)

Navigointirengas (siirtyminen ylös, alas, oikealle ja vasemmalle)

Valintapainike

Paluupainike

Aloitusnäyttöpainike

Eteenkelauspainike

Toisto-/pysäytyspainike

Taaksekelauspainike

Äänihakupainike

Äänenvoimakkuuden nosto

Äänenvoimakkuuden lasku

Netflixin avaus

SHIELD-KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ

Toiminto Toimi näin
Siirtyminen Käytä navigointirengasta (voit siirtyä ylös, alas, vasemmalle tai oikealle).
Kohteen valitseminen Kohteen valitseminen Paina valintapainiketta.
Siirtyminen edelliseen näkymään Paina paluupainiketta.
Siirtyminen aloitusnäyttöön Paina aloitusnäyttöpainiketta.
Viimeksi käytettyjen sovellusten tarkastelu Paina aloitusnäyttöpainiketta kahdesti.
Kaikkien sovellusten tarkastelu Pidä aloitusnäyttöpainiketta painettuna.
Pelikuvan lähetys ja pelaamisen tallennus Pidä aloitusnäyttöpainiketta painettuna (NVIDIA Sharen on oltava käytössä).
Asetusten tarkastelu Paina asetuspainiketta tai pidä paluupainiketta painettuna (aloitusnäytössä).
SHIELDin asettaminen lepotilaan Paina virtapainiketta (TV sammuu myös, jos HDMI-CEC- tai infrapunaohjaus on käytössä).
Äänihaku Google Assistantilla Paina äänihakupainiketta ja sano komento.Voit käyttää komentoja kuten "Play Stranger Things" tai "What’s the weather?". Huomaa, että äänikomennot eivät toimi suomeksi.
Äänenvoimakkuuden säätö Paina äänenvoimakkuuden nosto- tai laskupainiketta.
Kuvan kelaus eteenpäin Paina äänenvoimakkuuden nosto- tai laskupainiketta.
Kuvan kelaus eteenpäin Paina eteenkelauspainiketta.
Kuvan kelaus taaksepäin Paina taaksekelauspainiketta.
Toiston käynnistys tai keskeytys Paina toisto-/pysäytyspainiketta.
Kaukosäätimen asettaminen laiteparin muodostustilaan Pidä aloitusnäkymä- ja paluupainikkeita painettuna, kunnes ne alkavat vilkkua.

KAUKOSÄÄTIMEN YHDISTÄMINEN

SHIELD-laitteen mukana toimitettava kaukosäädin on määritetty automaattisesti laitepariksi SHIELD TV:si kanssa.Voit kytkeä sen päälle valintapainiketta painamalla.Jos haluat yhdistää uuden kaukosäätimen SHIELD-laitteeseen, toimi kuten on kuvattu ohjeissa: http://nvda.co/connect.

HUOMAUTUS SHIELD-kaukosäädin käynnistyy ja sammuu automaattisesti.Jos kaukosäädin ei reagoi, sen paristot on ehkä vaihdettava.Paristojen virtatason voi tarkistaa SHIELD accessories -sovelluksesta.

MUKAUTETTAVA ASETUSPAINIKE

Asetuspainike avaa oletusnäköisesti asetukset, mutta sen voi mukauttaa tekemään suosikkitoiminnon. Asetuspainikkeen toimintaa voi muuttaa valitsemalla Asetukset > Kaukosäädin ja lisälaitteet > Mukauta asetuspainiketta.

KADONNEEN SHIELD-KAUKOSÄÄTIMEN PAIKANTAMINEN

SHIELD-kaukosäätimessä on paikannusominaisuus. Kun se aktivoidaan, SHIELD-kaukosäätin alkaa toistaa äänimerkkiä. Sitä toistetaan 10 sekunnin ajan. Tämän ominaisuuden voi aktivoida monella tapaa:

Kaukosäätimen paikanninpainike SHIELD-laitteessa

• Etsi kaukosäätimen paikanninpainike SHIELD-laitteen toisesta kyljestä (HDMI-liitännän yläpuolelta) ja paina sitä. SHIELD-kaukosäätimen paikannus käynnistyy.

SHIELD TV -mobiilisovellus (iOS/Android)

• Lataa SHIELD TV -sovellus laitteeseesi, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  • Napauta sovelluksen lisätoimintovaihtoehtoa (oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmea pistettä).
  • Napauta "find my remote" (etsi kaukosäädin) -vaihtoehtoa.

Google Home

• Tärkeä huomautus: Google Home -kaiuttimen on oltava samassa verkossa kuin SHIELD-laitteen ja sen käyttämän Google-tilin on oltava sama, jolla olet kirjautunut SHIELD-laitteeseen.
  • Sano Google Home -laitteelle "OK Google, start SHIELD remote locator".

Amazon Echo -laitteet

• Tärkeä huomautus: Echo-laitteen ja SHIELDin on oltava määritettynä laitepariksi Amazon Alexan avulla.
  • Sano Echo-laitteelle "Alexa, Ask SHIELD to find my remote".

Huomautus: Kaukosäätimen paikannus toimii vain, jos SHIELD-kaukosäädin on yhdistetty SHIELD-laitteeseen. Jos paikannusominaisuus ei toimi, se voi johtua seuraavista yleisistä syistä:

• SHIELD ei ole kytkettynä pistokkeeseen (tarkista virtajohton kytkennät).
  • Kaukosäätimen paristojen virta on erittäin vähissä tai ne ovat tyhjät.
  • Kaukosäätimen ja SHIELDin välinen laiteparimääritys on hävinnyt.

Customize Remote Name

• SHIELD-kaukosäätimelle voi määrittää mukautetun nimen.Kun haluat nimetä SHIELD-kaukosäätimen uudelleen, valitse Kaukosäädin ja lisälaitteet > SHIELD-lisävarusteet > Aktiivinen ohjain > Lisälaitteen nimi.

Battery Replacement

SHIELD-kaukosäädin toimii kahdella (2) AAA-paristolla.Voit vaihtaa paristot seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Liu'uta SHIELD-kaukosäätimen takakansi auki.
    • Paikallista SHIELD-kaukosäätimen takana oleva alaspäin osoittava nuoli.
    • Liu'uta takakansi auki painamalla nuolta peukalollasi alaspäin ja kaukosäätimen pohjaa kohti.
  2. Vaihda paristot niin, että niiden plusnapa (+) osoittaa alaspäin.
  3. Liu'ta takakansi takaisin SHIELD-kaukosäätimeen niin, että se naksahtaa paikalleen.

AUTOMAATTISEN JÄRJESTELMÄPÄIVITYSTEN KÄYTTÖÖNOTTO

SHIELD-laite voi ladata ja asentaa järjestelmäpäivitykset automaattisesti.  Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön valitsemalla Asetukset   > Laite > Tietoja > Järjestelmäpäivitys ja ottamalla Automaattinen päivitys -asetuksen käyttöön.  Voit lisäksi määrittää kellonajan, jolloin SHIELD ottaa päivitykset käyttöön.

JÄRJESTELMÄPÄIVITYSTEN SAATAVUUDEN TARKISTUS

NVIDIA välittää järjestelmäpäivitykset suoraan SHIELD TV -laitteisiin. Kun päivitys on saatavilla, SHIELD TV -aloitusnäkymän yläosaan tulee näkyviin ilmoituspalkki.Kun valitset ilmoituksesta "Tietoja", SHIELD TV lataa ja asentaa päivityksen automaattisesti.Voit tarkistaa päivitysten saatavuuden myös manuaalisesti valitsemalla Asetukset   > Laite > Tietoja > Järjestelmäpäivitys.