FREIMINOPEUDEN SOVITUS (BEETAVERSIO)

Tärkeä huomautus: Tämä on kokeellinen ominaisuus (beetaversio).  Kaikki sovellukset eivät tue tätä omaisuutta ja joissakin televisioissa voi ilmetä vaikeuksia joidenkin virkistystaajuuksien käytössä. PLEX ja KODI tukevat jo automaattista virkistystaajuuden sovitusta.

Kun striimaat sisältöä freiminopeudella, joka ei ole näyttösi virkistystaajuuden mukainen, SHIELD muuntaa sisällön automaattisesti näytölle sopivaksi.

SHIELDissä on lisäksi kokeelinen ominaisuus, joka sovittaa näytön virkistystaajuuden sisällön freiminopeuden mukaiseksi.  Voit käyttää tätä ominaisuutta seuraavasti:

• Aloita videotoisto SHIELDissä.
  • Avaa asetusvalikko painamalla asetuspainiketta ja valitse asetuksista freiminopeuden sovitusvaihtoehto (beetaversio).

Huomautus: Näytön virkistystaajuus palautuu alkuperäisen asetuksen mukaiseksi, kun toisto lopetetaan.  Tämä asetus on aktivoitava manuaalisesti erikseen aina, kun haluat käyttää freiminopeuden sovitusta.

Valinnainen vaihe: Voit mukauttaa kaukosäätimen asetuspainikkeen freiminopeuden sovituksen aktivoivaksi.  Valitse Asetukset   > Kaukosäädin ja lisälaitteet > Mukauta asetuspainiketta ja valitse sitten Sovita freiminopeus (beetaversio).

Lisätietoja tästä ominaisuuden ja sen vianmäärityksestä on aihetta käsittelevässä tukitietokanta-artikkelissamme: http://BrianURL-osoite