KONFIGURERING AV 4K HDR/DOLBY VISION-SKÄRM

SHIELD TV stöder innehåll med 4K Ultra HD-upplösning (3 840 × 2 160p) med HDR10 eller Dolby Vision från många appar.

För att säkerställa att din SHIELD TV är optimerad för en 4K-videoutgång ska du hålla enheten uppdaterad med den senaste systemprogramvaran.

Att titta på 4K-innehåll från SHIELD TV kräver en 4K-skärm med stöd för HDMI 2.0 och HDCP 2.2. Kontrollera att SHIELD TV är ansluten till en HDMI-ingång som stöder HDCP 2.2. Läs din 4K-skärms användarhandbok för att hitta vilken HDMI-port du ska använda för att ansluta till SHIELD TV för att kunna titta på 4K-innehåll.

Överväg att använda HDMI-UHD-porten för 4K-stöd. Vissa TV-apparater har som standard UHD-indata inaktiverat i inställningarna, så se till att UHD är aktiverat i TV-inställningarna för den här ingången.