INTRODUKTION TILL ANDROID TV

GRUNDLÄGGANDE LAYOUT OCH NAVIGERING

Från startskärmen i Android TV kan du enkelt komma åt filmer, TV-program, musik, appar, spel och inställningar. Du kommer genast till startskärmen, när som helst, genom att trycka på hemknappen på SHIELD-fjärrkontrollen eller på din SHIELD-styrenhet..

Android TV layout

1. Favoritappar

Du väljer apparna och ordningen! Håll ned knappen Välj på en app för att flytta den. Om du vill komma åt alla dina appar håller du in knappen Hem eller väljer den röda appsymbolen.

2. Spela upp nästa

Fortsätt där du slutade i TV-program, filmer och spel. Om du vill lägga till innehåll i Spela upp nästa (Play Next) navigerar du till innehållet och håller in knappen Välja.

Obs! Alla appar stöder inte Spela upp nästa (Play Next).

3. Channels

Upptäck ny underhållning i dina favoritappar. Du väljer kanalerna och ordningen på dem. Navigera vänster på en kanal för att flytta eller ta bort den.

Obs! Alla appar stöder inte kanaler

Sök

Du kan också söka på Android TV genom att navigera till toppen av startskärmen och välja söksymbolen. Du kan också när som helst starta röstsökning genom att trycka på NVIDIA-knappen på din SHIELD-styrenhet eller genom att trycka på knappen för röstsökning på SHIELD-fjärrkontrollen. Läs mer om vad du kan söka efter på Android TV.