APP FÖR SHIELD TV-FJÄRRKONTROLL

Med NVIDIA SHIELD TV-appen kan du styra din SHIELD TV, starta appar och logga in på dina GeForce NOW-spel på SHIELD ännu snabbare.

Appen ger dig omedelbar åtkomst till en virtuell mus och ett virtuellt tangentbord, vilket gör att du enkelt kan ange ditt användarnamn och lösenord för speltjänster.

FUNKTIONER

GeForce NOW-kontroller

• Pekplatta för virtuell mus
  • Virtuellt tangentbord (amerikansk engelska)

SHIELD TV-fjärrkontroller

• Startprogrammet: Tryck på appbanderollen för att omedelbart starta appen på SHIELD TV
  • D-pad-navigering (upp/ner/höger/vänster) och välj
  • Android-knappar (tillbaka, start, hem)
  • Uppspelning av media (spela upp, pausa, spola framåt, spola tillbaka)
  • Volymkontroll

INSTALLATIONSINSTRUKTIONER

1. Installera SHIELD TV-appen på din Android- eller iOS-enhet
  2. Anslut telefonen till samma nätverk som din SHIELD TV
  3. Starta SHIELD TV-appen och välj din SHIELD under identifierade enheter
  4. Parkoppla enheten med SHIELD TV genom att ange den sexsiffriga koden som visas på din TV