CHROMECAST 4K

SHIELD TV kan också använda Chromecast-teknik för att sända underhållningsmedia från din telefon, surfplatta eller bärbara dator direkt till TV-skärmen. Både iOS- och Android-enheter stöder Google Cast.

SÄND TILL SHIELD

1. Se till att både din sändningskälla (smartphone, surfplatta, laptop etc.) och SHIELD TV är anslutna till samma nätverk.
  2. Öppna ett Google Cast-aktiverat program som YouTube på källenheten.
  3. Tryck eller klicka på sändningssymbolen .
  4. Välj den Android-TV som du vill sända till. I det här fallet väljer du SHIELD.
  5. Tryck på Spela upp (Play) på din mobil eller surfplatta. Innehållet ska då spelas upp på din Android TV och sändningssymbolen på enheten blir ifylld .

Appar som stöds varierar beroende på land. Mer information om tillgängliga appar i ditt land finns på g.co/castapps.

SPEGLA SÄNDNING TILL SHIELD

SHIELD TV stöder också speglad sändning från utvalda Android-enheter. Om du vill veta vilka enheter som stöds och få instruktioner om hur du speglar skärmen till SHIELD TV besöker du https://support.google.com/googlecast/answer/6104896.