AKTIVERA DOLBY VISION/HDR10 PÅ SHIELD

SHIELD ställs automatiskt in i ett HDR10-kompatibelt visningsläge när den upptäcks.

Om du äger en Dolby Vision-kompatibel skärm med 4K-upplösningar med en uppdateringsfrekvens på 60 Hz aktiverar du Dolby Vision genom att välja Inställningar (Settings)  > Enhetsinställningar (Device Preferences) > Bildskärm och ljud (Display & Sound) > Dolby Vision

Om du inte kan aktivera Dolby Vision kan dina HDMI-kablar vara problemet.  Testa att ersätta dem med kablar med högre kvalitet och försök igen.

Om din TV stöder 4K Dolby Vision med lägre uppdateringsfrekvens kan du ändra visningsläget i Inställningar (Settings)  > Enhetsinställningar (Device Preferences) > Bildskärm och ljud (Display & Sound) > Avancerade visningsinställningar (Advanced display settings) > Anpassat visningsläge (Custom display mode) och välj valfritt läge märkt ”Dolby Vision-kompatibelt (”Dolby Vision Ready”).

VARNING: Om du väljer visningslägen för lägre uppdateringsfrekvens kommer startskärmen och appnavigeringen att bli långsamma.