OPSLAG OP JE SHIELD AANSLUITEN

Je kunt extra USB-opslag op je SHIELD aansluiten.  Aangesloten opslag wordt automatisch aangesloten als 'verwisselbare opslag' en SHIELD kan direct naar het opslagapparaat lezen en schrijven.  Apps en app-gegevens kunnen niet worden geïnstalleerd op 'verwisselbare opslag'.  Om de opslag voor het installeren van apps te vergroten, moet verbonden opslag worden ingesteld als 'apparaatopslag'.

Als je je opslagapparaat wilt instellen voor 'apparaatopslag', selecteer je Instellingen  > Apparaatvoorkeuren > Opslag > [Opslagapparaat] > Instellen als apparaatopslag.  Hiermee wordt je opslagapparaat opgemaakt en versleuteld.

SHIELD TV is compatibel met de FAT32-, exFAT-, NTFS- en HFS+-bestandssystemen.

NETWERKOPSLAG TOEVOEGEN

Je SHIELD TV-apparaat kan NAS-apparaten (netwerktoegankelijke opslag) toevoegen.  Dit kan handig zijn als je veel persoonlijke media hebt gedeeld op een netwerk dat je op je SHIELD TV wilt openen (bijv. PLEX Media Server)

Een NAS toevoegen:

1. Selecteer Instellingen > Apparaatvoorkeuren > Opslag > Netwerkopslag .
  2. Alle schijven die door het netwerk kunnen worden gedetecteerd, staan onder 'Beschikbare netwerkopslag'.
  3. Als je NAS is verborgen of niet aan het uitzenden is, selecteer je 'Handmatig netwerkopslag toevoegen'.