DOLBY VISION/HDR10 INSCHAKELEN OP SHIELD

Je SHIELD wordt automatisch ingesteld op een voor HDR10 geschikte displaymodus wanneer dit wordt gedetecteerd.

Als je een Dolby Vision-compatibel display met 4K-resoluties en een refresh rate van 60 Hz hebt, schakel je Dolby Vision in via Instellingen  > Apparaatvoorkeuren > Display en Geluid > Dolby Vision

Als je 'Dolby Vision' niet kunt inschakelen, kunnen de HDMI-kabels het probleem zijn.  Vervang ze door kabels van hogere kwaliteit en probeer het opnieuw.

Als je tv 4K Dolby Vision bij lagere refresh rates ondersteunt, kun je de displaymodus wijzigen via Instellingen > Apparaatvoorkeuren > Display en geluid > Geavanceerde displayinstellingen > Aangepaste displaymodus . Selecteer een modus met het label 'Geschikt voor Dolby Vision'.

Waarschuwing: als je displaymodi met lagere refresh rates kiest, worden het startscherm en de app-navigatie traag weergegeven.