IN DE DOOS

DIT HEB JE NODIG

Je hebt het volgende nodig om met je SHIELD TV aan de slag te gaan:

1. Tv of beeldscherm met HDMI-poort (compatibel met HDCP)
  2. High-speed HDMI 2.0-kabel
  3. Internetverbinding via Wi-Fi of Ethernet
  4. Een Google-account

INSTELLEN

Zo sluit je je SHIELD TV Pro aan en maak je verbinding met je afstandsbediening:

1. Sluit je SHIELD TV aan op een tv met een high-speed HDMI 2.0-kabel.
    • Zorg ervoor dat je tv of beeldscherm is uitgeschakeld en plaats een uiteinde van de HDMI-kabel in de HDMI-poort aan de achterkant van je SHIELD TV.Steek het andere uiteinde van de kabel in een HDMI-poort op je tv of ontvanger.
  2. Steek de stekker van de SHIELD TV in een stopcontact.
    • Plaats een uiteinde van de voedingskabel in de achterkant van je SHIELD TV en steek het andere uiteinde in het stopcontact. SHIELD TV wordt automatisch ingeschakeld zodra de stekker in het stopcontact zit. Er gaat een groen lampje branden.Als je de SHIELD TV niet gebruikt, wordt automatisch de slaapstand geactiveerd.
  3. OPTIONEEL: sluit je SHIELD TV aan op Ethernet. Als je geen Ethernet-verbinding gebruikt, kun je later verbinding maken met je Wi-Fi-netwerk.
  4. Zet je tv aan en schakel over op de HDMI waarop je SHIELD TV is aangesloten.
    • Controleer het etiket op je HDMI-poort op je tv of beeldscherm.
    • Volg de instructies op het scherm om je aan te melden bij je Google-account en verbinding te maken met Wi-Fi (indien nodig)

DE SHIELD-AFSTANDSBEDIENING AANSLUITEN

De SHIELD-afstandsbediening wordt standaard meegeleverd bij je SHIELD TV. Druk op de keuzeknop om aan de slag te gaan.

HULP MET VERBINDEN MET WI-FI

Als jouw netwerk webverificatie vereist (Captive Portal), opent SHIELD TV de verificatiepagina en kun je je aanmelden.

Probeer deze stappen voor probleemoplossing als je apparaat geen verbinding kan maken met Wi-Fi.

SHIELD-AFSTANDSBEDIENING CONFIGUREREN VOOR VOLUMEREGELING

De SHIELD-afstandsbediening kan via IR je tv/AVR bedienen.  Als je IR- of CEC-volumeregeling wilt instellen, ga je naar Instellingen > Apparaat Voorkeuren > Display en geluid > Volumeregeling

Opties voor volumeregeling zijn:

• HDMI-CEC (aanbevolen als je tv of ontvanger deze ondersteunt)
  • IR (hiervoor moet je de afstandsbediening op je tv of ontvanger richten)