4K HDR/DOLBY VISION DISPLAY-OPPSETT

SHIELD TV-en støtter 4K Ultra HD (3840 x 2160p) oppløsninginnhold med HDR10 eller Dolby Vision fra flere apper.

For å sikre at SHIELD TV-en er optimalisert for 4K-videokvalitet, må du holde enheten oppdatert med den nyeste systemprogramvaren.

Å se 4K-innhold på SHIELD TV krever en 4K-skjerm med HDMI 2.0 og HDCP 2.2-støtte. Kontroller at SHIELD TV-en er koblet til en HDMI-inngang som støtter HDCP 2.2. Se brukerhåndboken for 4K-skjermen for å finne riktig HDMI-port for å koble SHIELD TV-en til for å se 4K-innhold.

Vurder å bruke HDMI-UHD-porten for 4K-støtte. Noen TV-er har UHD-inngang deaktivert som standard i TV-innstillinger, så kontroller at UHD er aktivert i innstillingene for TV-en for denne inngangen.