NVIDIAS Retningslinjer For Personvern

Oppdatert 26. mai 2020

Vi lover å beskytte personvernet ditt. Vi samler bare inn personopplysninger for å utvikle eller forbedre produktene våre, eller hvis du gir oss tillatelse. Vi selger aldri opplysningene dine.

Du har følgende rettigheter:

  • Innsynsrett. Du kan når som helst se hvilken informasjon vi har samlet inn.
  • Rett til å få utlevert dataene dine. Personopplysningene dine tilhører deg. Du kan kopiere og laste ned opplysningene når som helst.
  • Rett til sletting. Vi sletter personopplysningene dine hvis du ber oss om dette.
  • Rett til å protestere mot eller begrense bruk. Hvis du ber oss om å slutte å bruke opplysningene dine, gjør vi dette.
  • Rett til lik behandling. Du har rett til lik behandling når det gjelder utøvelse av personvernrettighetene dine.
  • Klagerett. Vi beskytter personvernet ditt, og respekterer valgene dine. Og hvis du føler at vi har trådt feil, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kunder med NVIDIA.com-kontoer kan gå til privacy.nvidia.com for å utøve disse rettighetene på en enkel måte. NVIDIA-utviklere, forretningspartnere og andre medlemmer av offentligheten kan ta kontakt på privacy@nvidia.com.

Spillprodukter Og -tjenester

Vi samler inn personopplysninger for å tilby en rekke av spillproduktene og -tjenestene våre. Dette er en oversikt over typene opplysninger vi samler inn, og hvordan vi bruker disse. Gå til privacy.nvidia.com for å lese informasjon om spesifikke NVIDIA-produkter og -tjenester.

Typer data. Vi kan be deg om å oppgi personopplysninger når du utfører kjøp i den nettbaserte NVIDIA-butikken, eller under konfigurasjonen av GeForce Experience, GeForce NOW og SHIELD TV. Vi spør kun om opplysningene vi trenger, avhengig av produktene og tjenestene du bruker. Hvis du ikke vil dele opplysningene dine, kan du kanskje ikke bruke enkelte av produktene våre, eventuelt får du kanskje ikke tilgang til enkelte funksjoner. Her er noe av informasjonen vi kan komme til å be om:

  • Kontaktinformasjonen din, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer og leveringsadresse, slik at vi kan kontakte deg eller frakte varer du har bedt om.
  • Fødselsdatoen din og den geografiske regionen du befinner deg i, slik at vi kan overholde lokal lovgivning.
  • Detaljer om enheten din og nettverkskonfigurasjoner, hvordan du bruker produktene eller tjenestene våre (inkludert programvaren du bruker) og detaljer om ytelsen til systemet, slik at vi kan optimalisere maskinvare- og programvarekonfigurasjoner.

Ytterligere opplysninger kan hjelpe oss med å forbedre produktene våre. Avhengig av produktene du bruker, kan vi be deg om å sende inn feil- eller krasjdata slik at vi kan finne og fikse feil. Men vi samler ikke inn denne informasjonen med mindre du samtykker.

Bruk av data. Vi bruker personopplysninger til å kontakte deg, sende produkter til deg, overholde lokale lover, optimalisere maskinvare- og programvarekonfigurasjonene dine og fikse feil. Vi bruker også personopplysninger for våre legitime interesser innen forretningsprognoser, bruksanalyse og utvikling av nye produkter.

Til slutt, og bare hvis du samtykker, bruker vi personopplysninger til å gi deg anbefalinger. Vi kan for eksempel tilpasse opplevelsen din på NVIDIA.com basert på spillene du spiller, eller vi kan tilpasse NVIDIA-annonsering for å markedsføre innhold du har vist interesse for tidligere.

NVIDIA-Nettsteder

Hvis du besøker ett av våre NVIDIA-merkede nettsteder, kan vi eller våre tredjeparts samarbeidspartnere samle inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler, elektroniske filer (web beacons) eller loggfilinformasjon. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon. Her er noe av informasjonen vi kan samle inn:

  • Nettlesertype, enhetstype, URL-adresser, IP-adresser eller type operativsystem for å forbedre nettstedet vårt, hindre ulovlig aktivitet, forstå hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt, og levere tilpasset innhold
  • Geolokasjonsdata for å forstå hvor besøkende bor, og for å gi innhold spesielt for plasseringen din
  • Informasjonskapseldata for å tilpasse nettsiden vår eller levere relevante annonser.

Retningslinjer For Barns Personvern

Vi har spesielle tiltak for å beskytte personvernet til barn som bruker produktene og tjenestene våre. NVIDIAs retningslinjer for barns personvern inneholder mer informasjon.

Forretningsrelasjoner

Vi samler inn personopplysninger fra potensielle og nåværende utviklere og forretningspartnere for å sende og motta kommunikasjon om bedriftsprodukter og -tjenester. Vi samler for eksempel inn forretningskontaktdetaljer som navn, kontaktinformasjon, tilknyttet organisasjon og hvilke typer produkter og tjenester du har vist interesse for.

Vi respekterer personvernet til forretningspartnerne våre. Hvis du ønsker å utøve noen av personvernrettighetene dine, kan du kontakte oss direkte på privacy@nvidia.com.

Deling Og Oppbevaring Av Data

Vi deler enkelte personopplysninger med andre selskaper hvis dette er nødvendig for å yte tjenester til deg på våre vegne. Vi deler bare det som trengs for tjenesten, vi selger aldri personopplysninger, og vi tar ansvar for hvordan personopplysningene dine brukes.

Slik deler vi data:

  • Hvis du bestiller et produkt fra oss, deles kontaktinformasjonen din med fraktleverandørene våre slik at bestillingen din kan fullføres.
  • Hvis du bruker de nettbaserte diskusjonsforaene våre, deles brukerprofilen din med en teknisk leverandør for håndtering av driften (f.eks. innholdsmoderering og kontoadministrasjon).
  • Hvis du er logget på et NVIDIA-nettsted eller en av de nettbaserte tjenestene våre, og har valgt å se anbefalinger, deles personopplysningene dine med en teknisk leverandør for tilpasning av innholdet ditt.
  • Hvis du er en bedriftskunde eller utvikler, eller hvis du registrerer deg for NVIDIA-litteratur, -konferanser eller -webinarer, kan kontaktinformasjonen din deles med en forretningspartner, slik at vedkommende kan kommunisere med deg angående NVIDIA-merkede produkter eller -tjenester.

Vi mottar også personopplysninger som deles fra andre selskaper som tilbyr ytterligere identitetsinformasjon. Vi bruker denne informasjonen, for eksempel stillingen din fra LinkedIn, til å supplere personopplysningene vi mottar fra deg, og for å vise deg mer personlig tilpasset nettstedsinnhold hvis du har valgt å motta anbefalinger.

Internasjonale dataoverføringer. NVIDIA har hovedkvarter i California, og i de fleste tilfeller må vi overføre og lagre informasjonen din i USA på en sikker måte. For å overholde krav til databeskyttelse er vi medlem av EU-U.S. og Swiss-U.S. Privacy Shield-rammeverkene, og vi er underlagt håndhevelse av Federal Trade Commission i USA. Dette betyr at vi har bekreftet at vi overholder Privacy Shield-prinsippene om varsel, valg og ansvar for videre overføring, sikkerhet, dataintegritet, formålsbegrensning, tilgang, regresskrav, håndhevelse og skadeansvar. Vi er behandlingsansvarlig, og er fortsatt ansvarlige for alle personopplysningene dine som deles med tredjeparter for behandling på våre vegne.

NVIDIA er forpliktet til å samarbeide med panelet som er etablert av EUs datatilsyn (data protection authorities – DPA) og Swiss Federal Data Protection and Information Commissioner (FDPIC), med hensyn til uløste Privacy Shield-klager om data som overføres fra EU og Sveits. Under visse forhold kan du pålegge bindende voldgift for å løse eventuelle klager. Under visse forhold kan du løse en klage ved en bindende voldgiftsdom. Vi er underlagt amerikansk lov, og vi kan være pålagt å dele data med amerikanske politimyndigheter. Hvis du vil vite mer om Privacy Shield, kan du gå til Nettstedet for Privacy Shield ved det amerikanske handelsdepartementet (U.S. Department of Commerce):  https://www.privacyshield.gov. For mer informasjon om Privacy Shield-sertifiseringen vår kan du se: https://www.privacyshield.gov/list.

Dataarkivering. Vi beholder personopplysningene dine så lenge du er aktiv bruker hos oss (f.eks. via e-post, nettstedsbesøk, pålogginger eller deltakelse på arrangementer). Vi sletter kunde- og foretakspersonopplysninger hvis vi ikke har sett noen aktivitet fra deg i mer enn fem år.

Du kan også utøve din rett til å slette når som helst. Kunder med NVIDIA.com-kontoer kan be om sletting av personopplysninger ved å gå til privacy.nvidia.com. Utviklere, forretningspartnere og andre individer kan be om sletting av personopplysninger ved å kontakte oss via privacy@nvidia.com.

Innsamling Av Offentlige Data

Vi samler inn offentlig tilgjengelige data for å støtte Autonomous Vehicle (AV)- og AI (kunstig intelligens)-prosjektene våre. AV- og AI-teknologier krever tilgang til store mengder data av høy kvalitet for å lære å oppfatte, klassifisere og navigere mellom mennesker, objekter og scenarioer. Vår offentlige datainnsamling er viktig for sikker, pålitelig og nøyaktig utvikling. Bilder og videoer som samles inn, brukes utelukkende til disse AV- og AI-prosjektene, og de brukes ikke for brukerprofiler for andre produkter og tjenester. De knyttes heller ikke til disse.

Vi samler inn følgende offentlige tilgjengelige data:

  • Offentlig tilgjengelige bilder, lyd og video og undersøkelsesdata (f.eks. lidar-/radardata) rundt de NVIDIA-merkede kjøretøyene, slik at vi kan lære opp AV- og AI-modellene våre til å oppfatte, klassifisere og navigere på offentlige veier og i andre områder på en pålitelig og sikker måte.
  • Offentlig lisensierte eller ikke-opphavsrettsbeskyttede bilder av personer, ansikter eller objekter slik at vi kan lære opp AI-modellene våre til å klassifisere innholdet i bildene på en pålitelig og nøyaktig måte.
  • Offentlige bilder og lyd og bilde fra tydelig merkede steder slik at vi kan lære opp AI-modellene våre til å klassifisere personer, ansikter og offentlige hendelser som ulykker eller bilalarmer på en pålitelig og nøyaktig måte.

I enkelte tilfeller deler vi offentlig tilgjengelig data med forretningspartnere som også utvikler AV- og AI-teknologi. Hvis vi deler offentlige data, krever vi at partnerne våre overholder disse retningslinjene for personvern, herunder begrensningene for hvordan data brukes, deles og lagres.

Vi lagrer offentlige data så lenge de fortsetter å støtte AV- og AI-prosjektene våre. Hvis du ønsker å utøve noen av personvernrettighetene dine som medlem av offentligheten, kan du kontakte oss direkte på privacy@nvidia.com.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål eller er en autorisert agent som ønsker å sende en forespørsel på vegne av en forbruker i henhold til Californias Consumer Privacy Act, kan du sende en e-post til vår Data Privacy Officer på privacy@nvidia.com.

Du kan også skrive til oss ved følgende adresse:

ATTN: Data Privacy Officer
NVIDIA Corporation
2788 San Tomas Expressway
Santa Clara, CA 95051, USA

Oppdateringer av disse retningslinjene vil bli lagt ut på privacy.nvidia.com. Store endringer blir kommunisert direkte til deg.